Следва

Да или Не: Балканската мечта, въплътена в колан Versace?

Стилът на Урсула фон дер Лайен - по-зле и от Меркел

Жената, насочила се стремглаво към най-апетитния пост в ЕС - проевропейски ориентирана, дисциплинирана и амбициозна, майка на седем деца и най-лоялният верноподаник на Меркел

All fashion преди 4 години

60-годишната Урсула фон дер Лайен е "не закриляна, а окрилена" да спечели най-апетитната длъжност в Европейския съюз - тази на Жан-Клод Юнкер като Председател на Европейската комисия. Днес, в 19 часа местно време, Европарламентът ще реши дали фон дер Лайен ще оглави Европейската комисия. Бившият германски министър на отбраната се изправи пред депутатите за дебат в 10ч., а до довечера официално ще се реши съдбата на поста.

Докато нашите знайни и незнайни европарламентаристи прославят родна майка земя, хората се борят за далеч по-високи цели - Урсула, например, силно желае да бъде ПЪРВАТА ЖЕНА председател на Европейската комисия. За целта обещава да "се изправи срещу всеки, който иска да разруши ЕС", както и сравнява Европа с любовта - "с времето може да не расте, но се задълбочава". Ех, че поетично!

Но да си действаме по нашата част - в галерията горе>>> подреждаме своеобразен style файл на госпожа министершата (откъм 2006-та насам), в който ясно личи колко Урсула не набляга на - и въобще не говорим за тенденции - някакъв по-съвременен стил или най-малкото, съветите на стилист. Не че твърдим, че разбираме от политика, но колкото и проевропейски да са възгледите й, стилът й си остава строго консервативен, по немскому средностатистичен, анти модерен, анти революционен и заявяващ: "пазарувам дрехите си оттам, откъдето и храната си". Иначе е симпатична дребна блондинка - 1.61см - зодия Везни, родом от Иксел, Белгия, с медицинско образование и член на Християндемократически съюз.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 15 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.