Следва

По чорапите ще ни познаете

Стил урок на седмицата: Сутиенът като топ

Смеем да твърдим, че малко или много сме усвоили тенденциите за сезона и затова експериментираме стилистично - ден след ден и то със завидно спокойствие.

All fashion преди 4 години

Съществуват обаче не съвсем обособени тенденции, а по-скоро стрийт стайл прочити, които натрупват популярност в социалните мрежи, а за опитомяването им, благодарение на смелата им природа, са необходими няколко нетрудни, но все пак полезни трика.

Това се отнася като твърдение и до последния мини тренд, на който станахме свидетели преди дни и който всъщност предизвика вниманието ни в лицето на Емили Ратайковски и безупречния й, в този случай, стайлинг. В комбинация с голям кемъл блейзър, клинче ала сайклинг шорти и чехли на висок ток, красавицата всъщност се разхожда по сутиен, а завършеният вид на визията й е страшно приятен. Освен Ратайковски, немалко други модни момичета изразяват личните си прочити по иначе тази популярна стрийт стайл интерпретация, а когато това се случва с добър подбор, резултатите галят окото.

СУТИЕНЪТ КАТО ТОП е популярен похват, на който можем да се порадваме при наличието на достатъчно смелост и няколко други съвета, които обобщаваме така. Разкриването на прекомерно много кожа следва да бъде балансирано с наличието на повече плат - съответно в горната или долната част. Ако изборът се състои от така актуалните сайклинг шорти или къси панталони, то тогава следва да облечем блейзър отгоре или поне свободно разкопчана риза, която да хармонизира. Разбира се, един от примерите тук добре илюстрира, че можем да се лишим от дреха в горната част и все пак да останем по шорти, ако те идват с интересен обем и отвличат погледа от неприлично малкия сутиен или кроп топ.

Възможно е стайлингът да поеме и друга посока - оставаме само по сутиен, но тогава балансираме с макси дължина под формата на дълга пола или панталони. Задължително с много висока талия и разнообразни по вид и палитра - прави, слим или безсрамно обемни палацо, бели, бежови или побиращи цялата тропическо-флорална палитра, сред побраните по-долу кадри намираме и своето лично вдъхновение>>>

More All fashion