Следва

TIE-DYE нагледно: Balenciaga, ASOS, Sies Marjan & още

#ootd: Състояние на духа

След вчерашния морски пейзаж, който категорично зададе положителен тон на деня ни, продължаваме, макар и ненарочно, да се влияем от ваканционната модна естетика.

All fashion преди 4 години

Съвсем лежерно и с голяма доза закачка всъщност, построяваме визия от приятно ретро елементи, звучащи едновременно quirky и релевантно за Лято 2019-та - съвкупност от неща, които вероятно вече притежаваме, но просто не сме комбинирали в този маниер - голям шал с принт, абстрактен или флорален, белите джинси с висока талия, които обаче в никакъв случай не са скини, жълти кроко чехли на ток и с квадратно носле, както и изобилие от ретро вериги, което тук намира своето поле за изява.

Веригата официално се превръща в един от предпочитаните за сезона аксесоари, а в случая на Мария Бернад, освен като колие около шията, дебелата златна плетка открива своето място и под формата на колан, подобно на тези модели със слава на лош вкус, които се носеха много отдавна по нашите ширини. Този път обаче ни харесва!

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.