Следва

Какво ново: Ники Минаж together с Fendi

Кралиците може и да не плачат, но също носят Zara

Нейно кралско величество, Летисия на Испания, 46, за пореден път доказва, че не е нужно да пръскаш стотици хиляди левове, за да изглеждаш зашеметяващо или поне достойно за кралския двор.

Celebrities преди 4 години

Може и да е Първата дама на Испания, но Кралица Летисия далеч не е all about the labels. Не за първи път се случва Кралицата да разхожда модел на испанската Zara, като този път избира макси туиден модел с два странични джоба и закопчаване по продължение на модела.

Съчетава тъмносинята рокля с много тънък черен колан през талията и високи sling-backs в същата тъмносиня гама. Косите си оставя подобаващо разпуснати, но подредени, и добавя дребни аксесоари, за да запълнят визията. Поводът - аудиенция в двореца й в Мадрид.

У нас моделът на Zara е наличен онлайн, в магазина на Витошка и този в The Mall, намален от 99,99лв. на 49,99лв. Горещо препоръчваме да го поръчате ОТТУК.

Та, ако някой реши да ви се заяжда за Zara-та, покажете му Летисия и да се приключва.

 

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 23 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 20 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.