Следва

Какво ново: Ники Минаж together с Fendi

Кралиците може и да не плачат, но също носят Zara

Нейно кралско величество, Летисия на Испания, 46, за пореден път доказва, че не е нужно да пръскаш стотици хиляди левове, за да изглеждаш зашеметяващо или поне достойно за кралския двор.

Celebrities преди 4 години

Може и да е Първата дама на Испания, но Кралица Летисия далеч не е all about the labels. Не за първи път се случва Кралицата да разхожда модел на испанската Zara, като този път избира макси туиден модел с два странични джоба и закопчаване по продължение на модела.

Съчетава тъмносинята рокля с много тънък черен колан през талията и високи sling-backs в същата тъмносиня гама. Косите си оставя подобаващо разпуснати, но подредени, и добавя дребни аксесоари, за да запълнят визията. Поводът - аудиенция в двореца й в Мадрид.

У нас моделът на Zara е наличен онлайн, в магазина на Витошка и този в The Mall, намален от 99,99лв. на 49,99лв. Горещо препоръчваме да го поръчате ОТТУК.

Та, ако някой реши да ви се заяжда за Zara-та, покажете му Летисия и да се приключва.

 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.