Следва

Weekend to-do list - В търсене на Ал Пачино

New Lide - новото място

На 5 ноември 2009, NEW LIDE CREPERIE&CAFE отвори врати. Намира се на бул. „Дондуков” 15 и обещава да задоволи кулинарните капризи на софиянци...

Culture преди 14 години

На 5 ноември 2009, NEW LIDE CREPERIE&CAFE отвори врати. Намира се на бул. „Дондуков” 15 и обещава да задоволи кулинарните капризи на софиянци.

Пищното парти започна с освещаване. Отец Иван Михов благослови новото място за срещи, както и всички гости на събитието.

Заведението е на две нива, изцяло интериорно оформено от собственичката си -известната дизайнерка Ирина Червенкова (участничка в Pret-a-porter, Париж през 2008 и 2009 г., Zip Zone 2009, Париж). Облеклата на персонала са специално изработени за да са в хармония с обстановката.



Талантливата дама и съсобственикът Георги Ригатос споделиха с Мария Бонева, управител на NG Partners и организатор на събитието, че „дълго са търсили вярната формула, която ще отговори на очакванията на столичани.”
Звездата на вечерта Деси Тенекеджиева беше в тоалет на ISHU, който е авторско облекло на дизайнерката. Хостесите, които посрещаха гостите също бяха с модели от колекцията на ISHU.

Здравословното меню „ЗА ПО-МАЛКО ОТ 200 КАЛОРИИ” е уникалното предложение на NEW LIDE. Всички ястия и десерти са приготвени от нискокалорични продукти. Модерните програми за хранене, които са част от здравословния живот, са решени чрез добре балансирани компоненти, които не отстъпват по качество, визия и вкус на висококалоричните.

Клиентите, разбира се, ще могат да се поглезят и с богатото разнообразие от различни видове палачинки (солени и сладки), които напълно съвпадат с вкуса на домашно приготвените.



Сред гостите бяха: Гери Гочева, айдълката Пламена, Стон Петров, който дебютира с новия си клип предишната вечер, Денди, Зара, Диана Великова, Деан Петрески, Александър Беседин, рапърът Xplisit и други познати лица шоу бизнеса и модата.

 

More Culture