Следва

Ти знаеш ли, че имаш убийствени… цветове

Какво ново: Ники Минаж together с Fendi

Чака ли ни взрив от фуксия???

Celebrities преди 4 години

 

Не само от фуксия, но и от логомания, и от скъсени дължини, и от деколтета... Всъщност, не е сигурно, докато не видим и не пипнем, но, така или иначе, в инстаграма си с армия от фенове, наброяващи сочните 104 милиона души, Ники Минаж, която заплени всички на тазгодишния бал Met Gala с рокля като на развратна Барби от Prabal Gurung, публикува тийзър за съвместна колекция с Fendi. В опит да не изостава от желанията и модни виждания на милениалите, Силвия Вентурини Фенди изглежда решена да изпълни мечтата на Минаж за партньорство от такъв ранг: на видеотийзъра певицата се показва на феновете в спортен костюм с цвят фуксия с лога Fendi от кожа с косъм.



Досега Модната къща не е потвърдила официално информацията за капсулната колекция, но сме почти сигурни, че в твърде скорошен момент ни чака взрив от отровни цветове, силно прищафъкващи фигурата силуети и, разбира се, много кожа с дълъг, къс, среден и всякакъв косъм, облечена върху една от най-популярните рапърки на съвремието.


 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 21 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.