Следва

"В хетеро брак съм, но продължавам да съм сексуално привлечена от жени", Майли Сайръс за брака с Лиъм

Ти знаеш ли, че имаш убийствени… цветове

OLED и NanoCell LG TV – по-умни и по-удобни от всички до сега

All About Life преди 4 години

Кога за последно ви се прииска да направите комплимент на телевизора си?! Е,... малко странно наистина, прави сте, но просто няма как да устоите и да не похвалите новите модели на LG OLED и NanoCell TV, които вече са достъпни у нас.



Какво е по-различното? Премиум качество и подобрена технология. И двата модела разполагат с мощни процесори с Изкуствен Интелект (AI), който разширява обхвата на възможностите им многократно. Интелигентният процесор от второ поколение α9 при OLED е подобрен с алгоритъм за дълбоко обучение и изкуствен интелект, осигуряващ спираща дъха детайлна картина и звук, с който зрителят се потапя в невероятна реалност. 



Какво по-хубаво от това да направите филмова вечер в уюта на собствения си дом – страхотна компания и колкото пуканки желаете, защото микровълновата е само на една ръка разстояние.

Искате да отидете на вечеря, след като приключите със "Stranger things"? Никакъв проблем, защото Alexa ще ви предложи безброй опции, от които да изберете любимия си градски спот.

Да – LG webOS ThinQ AI телевизорите са с Google assistant и Alexa и дават възможност за интелигентно управление на дома и… ангажиментите, благодарение на LG ThinQ AI функционалността.


 

Не си падате по сериали и искате да разцъкате любимата си игра? Попаднали сте на точните телевизори, защото с тях получавате идеално кинематографично изображение в 4K HDR гейминг. Какво значи това ли – че най-после разполагате с гейминг TV и свободно можете да се наслаждавате на динамичното действие и бързото играене на игри.



Къде се крие цялата тази технология? И ние не сме сигурни. Когато видяхме OLED се изненадахме от спиращата дъха технология на дисплея със самосветещи пиксели. Зашеметяващият контраст на OLED черното разкри пред нас по-интензивен цвят и добави дълбочина към изображението. Изключително тънка, почти незабележима рамка, като голяма част от пространство е посветено на екрана, за да можете да се насладите на максимално просторна и чиста картина. И не само това, режимът Галерия ще внесе нотка класа във всеки дом и няма как, да не впечатли гостите ви с оригиналност – гарантирано от Trip Advisor.

Не смяташ, че е възможно нещо да те изненада, докато не се сблъскаш с него. И наистина, 4K Cinema HDR просто разкрива нещо отвъд. Сякаш гледате през очите на автора и вниквате в идеята му. А за всички tech-маниаци споделяме, че OLED и NanoCell моделите поддържат Advanced HDR от Technicolor и HDR10 Pro.

Разбира се, няма как да не ви споделим къде можете да откриете телевизорите OLED и NanoCell на LG. Просто кликнете ТУК  и ТУК

More All About Life