Следва

Още кралска мода в ZARA

#ootd: Моят живот като бохем

Côte d'Azur

All fashion преди 4 години

Уповаваме се стилистично на седмичния стил урок, който категорично гласи, че следва да носим сутиена си вместо топ, плюс няколко допълнителни трика за идеално допълване на визията, припомняме ТУК.

Съответно в стилистичен план това изглежда така - apple martini застава като акцент цветова тема, която разгръща своя капацитет под формата на съблазнителни сандали с множество каишки и висок тънък ток; притеснително мини кроп топ, който обаче слагаме със завидно спокойствие и чифт неутрални на цвят слим бермуди с висока талия.

По отношение на аксесоарите не прекаляваме - малките сребърни халки и черните рамки са всичко необходимо, за да се насладим на безумно красивата френска Ривиера, откъдето всъщност този кадър е запечатан. Santé!

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 10 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.