Следва

Никой не може: като Мила Роберт и Азис

XOXO! Gossip Girl се завръща, но има ли смисъл да го гледаме без оригиналния каст?

Gossip Girl here, your one and only source into the scandalous lives of Manhattan's elite... And who am I? That's one secret I'll never tell. You know you love me. XOXO, Gossip Girl.

Movies & TV преди 4 години

via GIPHY

Всички знаем, че я обичаме, но заслужава ли си да разваляме спомена за една цяла ера, започвайки тийн драмата отначало, но с друг каст, различен от оригиналния. HBO Max със сигурност разчита на това. Новата стрийминг услуга на Warner Media, чийто официален старт се планира за 2020-та, ще приюти обновената продукция.

От HBO засега е поръчан само един сезон от десет серии, който ще проследи нова група разглезени и ултра привилегировани гимназизсти, чийто живот е под постоянното строго наблюдение на Клюкарката. Осем години след като самоличността на най-лошия приятел и най-верния фен на всички обитатели на Манхатън бе разкрита, новият сериал се заема със задачата да покаже колко точно се е изменило влиянието на социалните мрежи/медии - току-виж Клюкарката започнала да използва Snapchat.

via GIPHY

Тъй като нищо около състава на новия каст не е потвърдено, си мечтаем все пак, в някакъв момент, Блейк Лайвли, Лейтън Мийстър, Ед Уестуик (въпреки скандала), Чейс Крауфорд и Пен Баджли да се появяват изневиделица. Но засега си оставаме само с мечтите - нищо не е обявено или потвърдено все още. Gossip Girl на HBO си няма и премиерна дата, но така или иначе няма да бъде преди старта на HBO Max през 2020-та.

via GIPHY

Единственото нещо, което направо би "счупило филма" на всички GG фенове, би било коренната промяна в някои от героите или недостатъчно доброто изпълнение на образи, с които вече сме свикнали. Например, ако Блеър, не дай си Боже не е достатъчно претенциозна и проблематична, на мига ще "осъзнаем безсмислеността на своето съществуване и илюзорността на най-дълбоките си мечти и надежди", вждайки как един role model пада в жертва!


More from View Sofia

Coming in 2022: Ето какво очакваме от Season 5 на "The Crown"...

Movies & TV преди 2 години

Появяват се все повече и повече снимки от снимачната площадка на новия сезон на "The Crown" и вече предвкусваме историческите събития, които ще се разиграят на малкия екран - от "Annus Horribilis" на кралицата до смъртта на Даяна, изброяваме сюжетните линии, заради които до 2022-ра ще сме в постоянно нетърпение  

Плюс 24 за Рене Зелуегър - актрисата играе убийца в The Thing About Pam

Movies & TV преди 2 години

Оценките за новата крими драма на NBC - The Thing About Pam са доста противоречиви, но, тъй като не сме я гледали все още, днес обръщаме внимание на трансформацията на главната актриса - Рене Зелуегър, която е наистина невероятна, както на много други холувидски звезди - вижте големите трансформации в името на киното тук. Иначе, историята е по напълно истински случай, състои се от 6 епизода, като премиерата на последния беше на 12 април. 

More Movies & TV