Следва

Инстаграм закрива харесванията, какво означава това за инфлуенсърите?

"В хетеро брак съм, но продължавам да съм сексуално привлечена от жени", Майли Сайръс за брака с Лиъм

Промените в климата повлияват на решението на Майли Сайръс да има деца

Celebrities преди 4 години

В интервю за списание ELLE Майли Сайръс разкрива информация за "сложния и модерен" брак с Лиъм Хемсуърт, за сексуалността си, за предстоящия албум "She Is Miley Cyrus" и за своята активистка дейност. Но едно от разтърсващите неща, които споделя е, че климатичните промени и невъзможността на политическите лидери да се преборят с тях, повлияват на решението й да има деца някой ден в близко бъдеще.

"Причиняваме на Земята това, което правим с жените от години", казва Майли, описвайки Земята като ядосана ("…женската природа - когато тя е ядосана, не се шегуваш с нея").

"Ние само взимаме и взимаме, и очакваме тя да продължава да произвежда. Но тя е вече изтощена и не може да произвежда. Съсипахме планетата и аз отказвам да я предам на детето си. Докато не почувствам, че детето ми ще живее на планета с риба във водата, не смятам да довеждам тук друг човек, който да трябва да се оправя с това."

Сайръс е съгласна, че много хора от нейното поколение са на тази мисловна вълна. "Ние (милениалите) не искаме да се възпроизвеждаме, защото знаем, че Земята няма да може да се справи."

Сайръс споделя за своя брак с по-малкия брат Хемсуърт"Мисля, че за хората връзката ми е объркваща. Факт е, че съм омъжена, но моята връзка е уникална. Не знам дали някога ще мога да разкажа за нея публично, защото е сложна, модерна и нова, и не мисля, че хората ще могат да я разберат. Искам да кажа, наистина ли (хората) си мислят, че съм у дома с кухненска престилка и приготвям вечеря. Аз съм в хетеро връзка, но това не означава, че не продължавам да съм сексуално привлечена от жени. Хората стават вегетарианци по здравословни причини, но беконът си остава добър и го знам. Избрах своя партньор, защото той е човекът, който е най-близък до мен. Определено не се вписвам в стереотипа на съпруга, дори не харесвам думата."

Тъкмо когато бяхме решили, че Майли най-сетне се кротна, певицата и актриса отново шокира с изказвания за светоусещането си. Дали е от времето, в което живеем, или от прекомерната слава, в която се къпе? Вероятно и двете.

More from View Sofia

Кой кой е в d:istinkt, Агенцията на годината: Лора Калагларска, Account Manager

All About Life преди 1 година

View Sofia пристъпва в царство d:istinkt, PR агенция на годината според BAPRA Bright Awards 2022. d:istinkt обслужва брандове като Lidl, Yettel, Европейски парламент, Европейска комисия, Samsung, Каменица, Клет и др. С тях се работи леко, с удоволствие и споделен нюх, задружно, креативно и много модерно. Зад розово-лилавата компания стои палитра от уникални личности, с които се запознаваме отблизо и с които трудно се разделяме. Те са the d:istinkt creators - всеки от тях създава част от комуникационните продукти, носители на редица световни награди. Следва професионално-лична среща Шеста...

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 14 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.