"В хетеро брак съм, но продължавам да съм сексуално привлечена от жени", Майли Сайръс за брака с Лиъм

Промените в климата повлияват на решението на Майли Сайръс да има деца

В интервю за списание ELLE Майли Сайръс разкрива информация за "сложния и модерен" брак с Лиъм Хемсуърт, за сексуалността си, за предстоящия албум "She Is Miley Cyrus" и за своята активистка дейност. Но едно от разтърсващите неща, които споделя е, че климатичните промени и невъзможността на политическите лидери да се преборят с тях, повлияват на решението й да има деца някой ден в близко бъдеще.

"Причиняваме на Земята това, което правим с жените от години", казва Майли, описвайки Земята като ядосана ("…женската природа - когато тя е ядосана, не се шегуваш с нея").

"Ние само взимаме и взимаме, и очакваме тя да продължава да произвежда. Но тя е вече изтощена и не може да произвежда. Съсипахме планетата и аз отказвам да я предам на детето си. Докато не почувствам, че детето ми ще живее на планета с риба във водата, не смятам да довеждам тук друг човек, който да трябва да се оправя с това."

Сайръс е съгласна, че много хора от нейното поколение са на тази мисловна вълна. "Ние (милениалите) не искаме да се възпроизвеждаме, защото знаем, че Земята няма да може да се справи."

Сайръс споделя за своя брак с по-малкия брат Хемсуърт"Мисля, че за хората връзката ми е объркваща. Факт е, че съм омъжена, но моята връзка е уникална. Не знам дали някога ще мога да разкажа за нея публично, защото е сложна, модерна и нова, и не мисля, че хората ще могат да я разберат. Искам да кажа, наистина ли (хората) си мислят, че съм у дома с кухненска престилка и приготвям вечеря. Аз съм в хетеро връзка, но това не означава, че не продължавам да съм сексуално привлечена от жени. Хората стават вегетарианци по здравословни причини, но беконът си остава добър и го знам. Избрах своя партньор, защото той е човекът, който е най-близък до мен. Определено не се вписвам в стереотипа на съпруга, дори не харесвам думата."

Тъкмо когато бяхме решили, че Майли най-сетне се кротна, певицата и актриса отново шокира с изказвания за светоусещането си. Дали е от времето, в което живеем, или от прекомерната слава, в която се къпе? Вероятно и двете.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.