Следва

Кайли, банско костюмче, шапка на тояга

Ще пия светлина... Киви, Круша и море

Крушата не пада по-далеч от... кивито

Health преди 4 години

Комбинацията от мляко, круша, киви и ленено семе, освен че не попада в списъка с храни, които един диетолог никога не би сложил в устата си, страшно отива на новата ни Prada рокля в tie-dye мотив, която сама по себе си е силно любима тенденция и с чиято помощ задаваме правилния тон на днешния вторник.



Точно тази сочна и вкусна комбинация има ключово отношение за по-доброто прекарване на летните дни - напитката Activia Киви, Круша и Ленено семе е безумно апетитна и ненатрапчиво сладка. Избираме я с приоритет през всеки един от горещите летни дни като удачен и свеж избор по всяко едно време на деня, макар и лично ние да я предпочитаме рано сутрин за закуска и в жаркия следобед за ободряване. Предпочитаният микс от плодове и мляко, както споменахме по-горе, безумно отива на новата ни рокля, не само заради съвпадението на цветовата гама, но и още заради енергийния заряд, който носи.

Протягаме ръка към Activia, където и да се намираме точно в този момент, утре или през уикенда на брега на морето под големия сламен чадър, прелиствайки новите "101 отбивки" с интерес, за да се насладим на изобилието от емоции, вкусове, цветове и усещания, които лятото така богато ни предлага.



Зелените плодове зареждат с усещане за бодрост, стимулирайки сетивата, а добавката от ленено семе прави продукта неповторим. Това, което прави Activia различна и неизменна част от добре балансираната диета, е съдържанието на 4 милиарда пробиотични бактерии Bifidus ActiRegularis, като не пропускаме, разбира се, изключителния нежен вкус.

Честито небце-празник!


More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.