Следва

#ootd: Ах, този беж!

Street style вдъхновения: Аутфити, които да изкопираме без угризения

В разгара на лятото се намираме още и между два модни сезона - минута на затишие, пауза дори, в която се наслаждаме на лятната мода, чиято естетика вече сме усвоили до съвършенство от пролетта насам, докато стане време за новия сезон и съответно модния маратон от дефилета, позиционирани по различни краища на света.

Street Style преди 4 години

И за да не скучаем дотогава, и за да задоволим нуждите си за много добър стрийт стайл, знаете, това е особено любима тема, се заемаме да подредим любимите си визии в статията по-долу. Под любими визираме последните направили ни голямо и положително впечатление стилови интерпретации от последните модни седмици от началото на лятото досега - това са форумите в Копенхаген, Берлин, Сидни, Флоренция, Милано, Лондон и Париж и съответстващите им дамски, мъжки или кутюр подразделения, разгледани в подробности ТУК.

Личните ни избори до голяма степен са повлияни от случващите се навън тенденции като head to toe бежово, сандали с фини каишки, изкусни костюми и великолепния Bottega Veneta клъч, разходени по превъзходен начин от познати и непознати фешън инсайдъри, сред които самата Кейт Мос, Ирина Шейк, Кристин Сентера, Пернил Таисбек и още много други>>>

More Street Style