Следва

La Bottega Monte - как изглежда и защо ходим там

Кайли, банско костюмче, шапка на тояга

С дете на море - Кайли Дженър Edition

Celebrities преди 4 години

21-годишната най-богата селфмейд милиардерка в света - Кайли Дженър, заедно с приятелчета и дъщеря й Сторми, отдъхва сладко на островите Търкс и Кайкос, разположени недалеч от Бахамите. Отпускът на риалити звездата съвпада с пуска на новата й линия средства за грижа за кожата на тялото Kylie Skin (кокосовите лосиони, скрабове за тяло и маслата с SPF 30 ще са в продажба от 22 юли).

Младата мама споделя в Instagram цяла серия плажни снимки. На някои от тях позира в доста прилично банско костюмче от Chanel на палубата на също така доста симпатична яхта, на други е в бяла къса рокля от Tlz L'femme.

"Гордея се със себе си, сърцето си и силата си. Да растеш под непрекъснатия интерес на милиони е ненормално. Загубих много приятели, понякога изгубвах и себе си. Първата ми татуировка беше думата "здравомислие", за да ми напомня всеки ден колко е важно да го съхраня. Борех се с тревожни състояния през цялата си младост, а след като се появи детенцето ми, вътре в мен започнаха нови амплитуди на настроенията - ту горе, ту долу.

Бях длъжна да се намеря. Много задържам в себе си, но в един момент просто пожелах да го споделя с вас и да ви накарам да разберете, че аз също съм човек. Моят живот не е идеален, и това, което виждате тук, в социалните мрежи - това е просто корица. Бъдете добри със себе си, движете се напред, умейте да отдъхвате. Всички ние сме способни на велики дела и сме достойни за любов" — пише философски Дженър под една от снимките.

И поклонници на Кайли, и ние, забелязваме, че звездата изглежда добре, щастлива, спокойна и видимо се радва на заслужен и прекрасен отдих. Близки до нея и гаджето й - Травис Скот, твърдят, че двойката е готова за следващата стъпка в отношенията си:

"Кайли е много доволна от живота си. Двамата с Травис обсъждат темата брак и се надяват да се оженят съвсем скоро. Все пак, звездата е внимателна, имайки предвид опасността да повтори неудачния опит на сестра си Клои" - споделя запознат с нагласите й приятел пред сп. People.

Броени часове преди да роди първородното си бебче, гръмва огромен медиен скандал около Клои и баскетболиста Тристан Томпсън. Опасният чар на спортиста привлече вниманието на не кой да е, а на най-добрата приятелка на Кайли - Джордън Уудс. Развихря се страхотен скандал, сплотеното семейство Кардашян-Дженър се обединява срещу Джордън, а някъде по средата остава и приятелството й с Кайли. Поради огромния стрес от преживяното, раждането на Тру (детето на Клои и Тристан) започва по-рано от планирането. Сега и двете са добре, а съвсем наскоро сестрите отпразнуваха пърявия рожден ден на бебе Тру.

Припомняме, че звездната двойка Дженър-Скот се запозна през април 2017-та на фестивала Coachella, а през февруари следващата година двамата станаха родители на бебе Сторми.

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.