Следва

Островните легенди на Maison Francesco Scognamiglio

Ах, сестрице: Ирина Шейк и Адриана Лима face to face на корица

Това е пресният, предстоящ да излезе по "Лафките" августовски брой на испанското издание на Vogue, в който колегите лятно загряват читателите си не с едно, а с две красиви лица на корицата.

All fashion преди 4 години

Два топмодела са призвани да продадат броя в оптимален тираж - 33-годишната Ирина Шейк и 38-годишната Адриана Лима.

На кадъра и двете хубавици носят еднакви тъмни блузки от Blumarine. Визажистът на сесията Георги Сандев, за когото подробно разказахме ТУК, гримира моделите идентично, акцентирайки устните с ярко червило в ягодово. Очевидно подчертаното сходство на двете и изкарването му на преден план е ходът този Август от страна на колегите, подет от самата Шейк, която сподели в Инстаграм:

"Когато се съберат жени, които се подкрепят, се случва вълшебство! Сестринство и взаимодействие на корицата заедно със сестра ми Адриана Лима," - сподели моделът.

Постът събра над 150 000 лайка и почти 2 000 коментара - много по-малко от реакциите, които предизвиква с всеки пост Лейди Гага, например. Но, ако популярността на блога на певицата в този момент се дължи основно на рускоезичните ползватели, които обвиняват звездата, че е отмъкнала Брадли Купър на родната Шейк в стихиен чат, то Ирина получава само комплименти и думи на подкрепа. Раздялата й с актьора и вероятната причина за това - появата в живота му на Гага, просто не дава покой на феновете.

Ирина, няма да приемем нанесената ти обида! Гага - на съд!

Ти си най-добрата!!! Нашето момиче!!! Русия е с теб и до теб.

Двете с Адриана Лима сте кралиците на супермоделите! - вдъхновяват се нерадвнодушните симпатизанти.

Иначе, за Лима и Шейк това далеч не е първи съвместен проект. Двете често дефилират в ревюта заедно, като сред последните примери са дефилетата на Филип Плейн и шоуто на Victoria's Secret.


Това послание към Брадли ли е, Ирина?


More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.