Следва

Островните легенди на Maison Francesco Scognamiglio

Ах, сестрице: Ирина Шейк и Адриана Лима face to face на корица

Това е пресният, предстоящ да излезе по "Лафките" августовски брой на испанското издание на Vogue, в който колегите лятно загряват читателите си не с едно, а с две красиви лица на корицата.

All fashion преди 4 години

Два топмодела са призвани да продадат броя в оптимален тираж - 33-годишната Ирина Шейк и 38-годишната Адриана Лима.

На кадъра и двете хубавици носят еднакви тъмни блузки от Blumarine. Визажистът на сесията Георги Сандев, за когото подробно разказахме ТУК, гримира моделите идентично, акцентирайки устните с ярко червило в ягодово. Очевидно подчертаното сходство на двете и изкарването му на преден план е ходът този Август от страна на колегите, подет от самата Шейк, която сподели в Инстаграм:

"Когато се съберат жени, които се подкрепят, се случва вълшебство! Сестринство и взаимодействие на корицата заедно със сестра ми Адриана Лима," - сподели моделът.

Постът събра над 150 000 лайка и почти 2 000 коментара - много по-малко от реакциите, които предизвиква с всеки пост Лейди Гага, например. Но, ако популярността на блога на певицата в този момент се дължи основно на рускоезичните ползватели, които обвиняват звездата, че е отмъкнала Брадли Купър на родната Шейк в стихиен чат, то Ирина получава само комплименти и думи на подкрепа. Раздялата й с актьора и вероятната причина за това - появата в живота му на Гага, просто не дава покой на феновете.

Ирина, няма да приемем нанесената ти обида! Гага - на съд!

Ти си най-добрата!!! Нашето момиче!!! Русия е с теб и до теб.

Двете с Адриана Лима сте кралиците на супермоделите! - вдъхновяват се нерадвнодушните симпатизанти.

Иначе, за Лима и Шейк това далеч не е първи съвместен проект. Двете често дефилират в ревюта заедно, като сред последните примери са дефилетата на Филип Плейн и шоуто на Victoria's Secret.


Това послание към Брадли ли е, Ирина?


More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 21 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.