Следва

Дизайн за вдъхновение: фитнеси в Австралия, по-красиви от дом

Ще пия светлина... Ягода, Киви и Голямото синьо

Попадаме в графата от най-ревностни почитатели на Gossip Girl, съвсем не го и крием, даже напротив, гордо го заявяваме - където и когато можем.

Health преди 4 години



От началото на гимназията пък, когато хипнотизирано станахме последователи на тази иначе казано религия, непресторено точим лиги по ритуала на закуска, който любимите ни герои отдадено спазват всяка сутрин - чай, йогурт, плодове, сред които задължително ягоди и един френски кроасан за подобаващо начало на деня и комплимент към Roger Vivier обувките с кристали и плисе полата.



Животът обаче ни завъртя по малко по-различен начин и не се будим в горен Ийст Сайд за разлика от нашите кумири Блеър и Серина, но грижливо спазваме поне маниера на закуска, заучен от тях, отдавайки му не по-малко значение от необходимото.



Времето в първите часове на деня обаче нерядко ни притиска и тогава се налага да бъдем креативни в подхода си, а като много добър вариант, без да се налага да правим компромиси, идва Activia Напитка Ягода и Киви.



Безумно добрият вкус побира две от ключовите съставки споменати по-горе, необходими, за да започнем деня си с позитивна нагласа + добавка киви, която посрещаме горещо заради освежаващото й действие.



Възбуждаща сетивата и задоволяваща апетита рано сутрин, компактната закуска е отличен вариант и през най-горещите часове на деня, а формулата от плодове и мляко със съдържание от 4 милиарда пробиотични бактерии Bifidus ActiRegularis работи безотказно, споделяме от личен опит.



Днес конкретно жадно отпиваме от Activia Напитка Ягода и Киви по пътя към Редакцията и с първи стъпки вътре, правейки ароматното еспресо, но също така грижливо я включваме и в плановете си за следващите дни, където неясно все още къде ще ни отведе лятото.

Survival kit-ът обаче задължително ще включва още слънцезащита с висок фактор, цветна плажна хавлия и един много красив винтидж на вид часовник, който не че ще ни трябва, отдаваме се на пълно безвремие, но все пак, знаете, добрите аксесоари са не по-малко важни от добрата закуска!

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 2 седмици

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.