Следва

#ootd: C'est la vie в Chanel vol.2

Life is life. Na Na Nana Na

Labadab dab dab, Life (Na Na Nana Na)

All fashion преди 4 години

Животът. Е-е-ех, Животът.

When we all give the power -
we all give the best.
Every minute of an hour -
don't think about a rest.

Then you all get the power -
you all get the best.
When everyone gives everything and every song everybody sings.

Тогава е Живот!

Каквито и велики планове да правим за живота, той има лошия (дали?) навик да се случва по начина, по който си е решил. It is what it is - няма какво да направим, просто трябва да го приемем такъв, какъвто е. И после какво като се разстройваме? Какво като страдаме? Светът не спира, за да ни изчака, продължава си.

Какво е Животът не може да се обясни логично, може само да бъде изпитан, за да бъде разбран. Рецептата "Life is Life" работи безотказно, добавяме едно Na Na Nana Na и лятна бодрост в бутилка, с етикет Somersby, и се стягаме. Ставаме, усмихваме се и ако хазяйката не е дошла с виенска кифла и каничка кафе тази сутрин, а направо е попитала за наема, се пренасяме - картини, бои, дрехи и обувки, каквото имаме - а и да нямаме, нали сме заедно? Млади, красиви и щастливи.

Пък и на кого са му притрябвали виенски кифли и кафета, щом имаме, ако не друго, безкрайни ледени глътки динена, крушова, ябълкова и боровинкова свежест в изстудени почукващи се стъклени бутилки; всяко въздушно балoнче носи ведрост, чистота, младост, енергия и виталност, а навън е грейнало едно такова слънце, че плаче да му се засмеем?

Такъв е животът, но не е ли чудесен?


Millennials. Не просто поколение, а императив

Фотограф: Мариана Петрова
Стайлинг: Габриела Желева
Грим и коса: Vogue Vision
Модел: Мона, Кристина и Георги/Ivet Fashion
Дрехи: Armani Exchange, H&M, Max&Co./MDL Group

More All fashion