Петте любими парчета на Радостина Дочева

Петте любими парчета на Радостина Дочева

NO STANDING JUST DANCING

Радостина е ослепително руса, заразително енергична, гръмогласна като за три други Радостини, собственик на Demand Artists, бутикова агенция за електронна музика и chef готвачи на знаменитости, двойничка на Карълайн Врийланд (официално от сряда, когато разгласихме информацията) и още куп неща, но днес основно музикален гид на View Sofia.


My Style: Радостина Д., руса, нахална и млада


Радост изпраща парти поздрави от Ибиса и пет любими парчета, та да се утешим, че не сме там:

Caetano Veloso - You Don't Know Me

Може би един от най-добрите Тропикалия/Боса нова бразилски изпълнители. Открих това тъжно-весело парче преди няколко месеца - 11 сутринта, след мно-o-oго дълга нощ, стар бял Jeep Wrangler без покрив, три момичета, едно момче, вятър в косите... лятото започна!

Jesse Bru - Deep Inside The Cookie Jar

Това е моят химн, така да кажем, и еталон за хаус песен. Без значение в какво настроение съм, това парче ме кара да танцувам и да съм в супер mood. Продуцентът й е и много добър диджей, може да го намерите на soundcloud

Leon Bridges - River

Leon Bridges, певец от нашето време, който записва и пее песните си само посредством техника, която се e използвала за записване на соул музика през 60-те години. River е от първият му албум и беше избран като Най-добрър R&B албум за 2015-та. Мой приятел го беше поканил да представя на фестивал, който организира във Флорида през 2018-та, и смея да твърдя, че беше THE HIGHLIGHT на събитието!

Prince - 17 Days Piano & Mic Version

Тази пиано версия на 17 Days беше издадена миналата година и е една от песните, които слушам почти всеки ден. Въпреки че е тъжна, по някакъв начин ме прави щастлива. Целият Piano & Microphone aлбум е невероятно приятен, препоръчвам.

Laid Back - Fly Away / Walking on the Sunshine

Саундтрак от март 2018-та - открих я в Spotify по случайност, докато бях във Флорида. Обикалях из една мини джунгла с голф количка, говорех си с непознати, гледах палмите и общо взето правех това, за което се пее в песента.


Петте любими парчета на Ива Тодорова
Петте любими парчета на Дороти Такев
Петте любими парчета на Гергана Малкоданска
Петте чувствени златни парчета на Белослава

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.