Следва

Какво да четем: Против лятна летаргия

Петте любими парчета на Радостина Дочева

NO STANDING JUST DANCING

Music преди 4 години

Радостина е ослепително руса, заразително енергична, гръмогласна като за три други Радостини, собственик на Demand Artists, бутикова агенция за електронна музика и chef готвачи на знаменитости, двойничка на Карълайн Врийланд (официално от сряда, когато разгласихме информацията) и още куп неща, но днес основно музикален гид на View Sofia.


My Style: Радостина Д., руса, нахална и млада


Радост изпраща парти поздрави от Ибиса и пет любими парчета, та да се утешим, че не сме там:

Caetano Veloso - You Don't Know Me

Може би един от най-добрите Тропикалия/Боса нова бразилски изпълнители. Открих това тъжно-весело парче преди няколко месеца - 11 сутринта, след мно-o-oго дълга нощ, стар бял Jeep Wrangler без покрив, три момичета, едно момче, вятър в косите... лятото започна!

Jesse Bru - Deep Inside The Cookie Jar

Това е моят химн, така да кажем, и еталон за хаус песен. Без значение в какво настроение съм, това парче ме кара да танцувам и да съм в супер mood. Продуцентът й е и много добър диджей, може да го намерите на soundcloud

Leon Bridges - River

Leon Bridges, певец от нашето време, който записва и пее песните си само посредством техника, която се e използвала за записване на соул музика през 60-те години. River е от първият му албум и беше избран като Най-добрър R&B албум за 2015-та. Мой приятел го беше поканил да представя на фестивал, който организира във Флорида през 2018-та, и смея да твърдя, че беше THE HIGHLIGHT на събитието!

Prince - 17 Days Piano & Mic Version

Тази пиано версия на 17 Days беше издадена миналата година и е една от песните, които слушам почти всеки ден. Въпреки че е тъжна, по някакъв начин ме прави щастлива. Целият Piano & Microphone aлбум е невероятно приятен, препоръчвам.

Laid Back - Fly Away / Walking on the Sunshine

Саундтрак от март 2018-та - открих я в Spotify по случайност, докато бях във Флорида. Обикалях из една мини джунгла с голф количка, говорех си с непознати, гледах палмите и общо взето правех това, за което се пее в песента.


Петте любими парчета на Ива Тодорова
Петте любими парчета на Дороти Такев
Петте любими парчета на Гергана Малкоданска
Петте чувствени златни парчета на Белослава
Петте златни парчета за лятото на Камен Воденичаров
Петте парчета, с които да посрещнеш July Morning: Със слушалките на Рая

More Music