Седмичен ХОРОСКОП - 22.07 - 28.07

Astro преди 4 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Ако сте родени под знака на Овен, ви очаква седмица, в която ще имате възможност да излезете от състоянието си на съжаление, тъга или песимизъм. Много събития могат да изиграят положителна роля в настроението и амбициите ви. Разбира се, хороскопите не променят човешката съдба с вълшебна пръчица. Единствено сам, човек би могъл да подобри или влоши съдбата си чрез своите решения или липса на такава. Въпреки това, е добре да се знае, че идната седмица ще благоприятства развитието на важни за вас въпроси и постигането на резултати, които ще бъдат добра основа за бъдещето ви.

Възможно е да попаднете в ситуация, в която да се наложи да подадете ръка, за да помогнете някому, или да дадете искрен съвет за сложна ситуация в живота на ваш близък. Не бъдете прекалено деликатни, а напълно откровени, ако наистина искате да помогнете.

Предстоящите седем дни са във възможност да ви натоварят с нежелани проблеми в домакинството или по отношение на собствеността (повреда или трудности с оборудване /компютри/ на работното ви място).

Съветва се мъжете на зодията да избягват контакт с правни или съдебни органи като възможност за разрешаване на проблемите си.

Хороскоп

Още от Astro