Седмичен ХОРОСКОП - 22.07 - 28.07

Astro преди 4 години

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Ако сте родени под знака на Телец, ви предстои седмица на разгадаване на объркани въпроси и семейни ситуации. Преди всичко те ще бъдат свързани с някакво тайно, несвързано (маскирано от страх или друга причина) действие. В някои от случаите, тези сложни ситуации ще бъдат свързани с прелюбодеяние, липса на интимност или комуникация между брачните партньори. Хубавото е, че каквото и да е това объркване във вашия семеен живот или във вашия дом, решение ще има! Има светлина в тунела, но път към нея ще трябва да намерите сами – само с помощта на интуиция.

В течение на седмицата финансови въпроси ще предизвикат напрежение и спорове в дома, тъй като всеки има своите собствени финансови нужди, но в момента има някои плащания по дълговете. Опитайте се да говорите спокойно и да намерите компромисен вариант, за да задоволите нуждите на всеки член на семейството.

Като по-сложен може да се яви любовният живот на тези от вас, които не са обвързани, или поне не сериозно. Разпокъсването между двама партньори (един, който отдавна е в миналото, и друг, който очаква да получи своя шанс) ще бъде голямо емоционално бреме за вас. Тези представители на Телеца, които не се радват на наличието на интимен партньор в живота си, могат да се насладят на свободата си тази седмица. И времето ви за любов ще дойде съвсем скоро...

През седмицата не се паникьосвайте, поради лошите новини за други хора, защото ще бъдат свързани с динамични събития с неочаквани обрати.

Хороскоп

Още от Astro