Следва

Кой кой е в модата днес: Iris Van Herpen - произведения на изкуството, пригодени за носене

Ахой! Chanel отвори луксозен яхтен клуб

Сякаш не всеки яхтен клуб е луксозен...

All fashion преди 4 години

Модна къща Chanel отвори свой собствен яхтен клуб в Шелтър Aйлънд, Ню Йорк. Ексклузивното пространство е създадено в чест на 20-тата годишнина от създаването на знаковия модел часовници - J12, чийто оригинален модел пък е вдъхновен от състезателните яхти клас J.

Поп-ъп пространството е ситуирано в границите на сградата на небезизвестния хотел Sunset Beach, Лонг Айлънд, собственост на Андре Балаж.


Модерната библиотекарка на Chanel


"J12 Яхт клубът презентира една модерна интерпретация на яхтен клуб, каквато само от Chanel могат да сътворят", гласи прес рилийза на Френската къща. "От брега на Шелтър Айлънд посетителите ще могат да вкусят от островния живот на Chanel; да усетят Chanel-вариацията на нещо, което по принцип is not very Chanel. Атмосферата се допълва от персонализирани плажни чадъри, сърфове, маси за пинг-понг и хладилници."

Като поредното доказателство, че Chanel не е просто мода, а начин на живот, яхтеният клуб завладя инстаграм фийдовете ни дотолкова, че вдъхнови #ootd- то за днес.

В галерията горе>>> разглеждаме някои от вариациите на J12 през годините, за които прилежно е отделен специален кът в Sunset Beach хотела.


Le Paris Russe de Chanel: 97 божествено скъпи и носталгични по Имперска Русия френски бижута


More All fashion