Следва

Какво е "Barré"? Вашият съветник за балетна "Barré" тренировка

Dr.E! завидя на Безос - разведе се

Основателят на Amazon, Джеф Безос, въпреки че обедня с едно 39 милиарда долара, очевидно създава тенденция - и българите, за да докажат благосъстоятелността си, искат да се развеждат!

Celebrities преди 4 години

Доктор 90-60-90 винаги е бил една от най-ексцентричните личности на родния звезден небосклон - ако не с пискюлчетата на кадифените си мокасинки, то поне с претенцията за абсолютно величие и всевластност над целия бг "хайлайф". Шегуваме се, разбира се, какъв ти хайлайф?!

Дали се развеждат моделката/стилист г-жа Велинова-Енчева и Властелинът на правилните пропорции, си е изцяло техен бизнес и като такъв, намираме за редно да не ни занимават с него. Камо ли пък с официалните си становища и обръщения.

Все пак не пожелаваме на д-р Е. нелеката съдба на Безос, нагърбен с издръжка, възлизаща на 39 милиона долара, макар и влюбен.


Скандалът Безос: Коя е любовницата на най-богатия мъж в света?
Колко и какво ще получи бившата на неверника Безос?
Най-богатият човек в света се разведе: Безос компенсира жена си с близо 39 милиарда

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.