Принц Джордж на 6 - без зъбче, но по-сладък от винаги

Принц Джордж на 6 - без зъбче, но по-сладък от винаги

Само вижте тази усмивка!

Принц Джордж, кралският наследник, някак си вече е на цели шест години! Както повелява royal традицията, Кенсингтън Палас публикува не една, а три прелестни портрета на бъдещия Крал, малко преди рождения му ден - 22 юли. На първата снимка Джордж сияе, облечен с тениска на футболния отбор на Англия. На втората изглежда развълнуван и носи зелено поло, a с третата се "завръща" към футболната фланелка, но този път е сниман отгоре - как се търкаля в тревата и се смее.


портретът на Джордж за 5-ия му рожден ден

И трите снимки са с автор майката на Джордж, Кейт Мидълтън, и са подписани така:

"Честит рожден ден, Принц Джордж! Херцогът и херцогинята на Кеймбридж имат удоволствието да споделят нови снимки на принц Джордж, за да отбележат шестия рожден ден на негово Величество. Тази снимка е направена наскоро в градината на Кенсингтън Палас от херцогинята на Кеймбридж. Благодаря на всички за прекрасните послания!"

Джордж изглежда има много натоварен уикенд, посветен на празненствата по случай рождения ден с всичките си съученици и приятели. Според US Weekly, принц Уилям и Кейт Мидълтън ще вдигнат по повод ЧРД на първородния си син луд купон в двореца с надуваем замък и магьосник, пица, торти и всичко останало - както си му е редът! 

Честит рожден ден, Джордж! Много си сладък!  

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.