Следва

И на Роман Абрамович се намира заместник - Даша се омъжва повторно!

Принц Джордж на 6 - без зъбче, но по-сладък от винаги

Само вижте тази усмивка!

Celebrities преди 4 години

Принц Джордж, кралският наследник, някак си вече е на цели шест години! Както повелява royal традицията, Кенсингтън Палас публикува не една, а три прелестни портрета на бъдещия Крал, малко преди рождения му ден - 22 юли. На първата снимка Джордж сияе, облечен с тениска на футболния отбор на Англия. На втората изглежда развълнуван и носи зелено поло, a с третата се "завръща" към футболната фланелка, но този път е сниман отгоре - как се търкаля в тревата и се смее.


портретът на Джордж за 5-ия му рожден ден

И трите снимки са с автор майката на Джордж, Кейт Мидълтън, и са подписани така:

"Честит рожден ден, Принц Джордж! Херцогът и херцогинята на Кеймбридж имат удоволствието да споделят нови снимки на принц Джордж, за да отбележат шестия рожден ден на негово Величество. Тази снимка е направена наскоро в градината на Кенсингтън Палас от херцогинята на Кеймбридж. Благодаря на всички за прекрасните послания!"

Джордж изглежда има много натоварен уикенд, посветен на празненствата по случай рождения ден с всичките си съученици и приятели. Според US Weekly, принц Уилям и Кейт Мидълтън ще вдигнат по повод ЧРД на първородния си син луд купон в двореца с надуваем замък и магьосник, пица, торти и всичко останало - както си му е редът! 

Честит рожден ден, Джордж! Много си сладък!  

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.