Следва

Защо мицеларната вода съсипва кожата и как да поправим това?

Гага все пак пусна грим серията си

Гланцове, сенки и безброй цветове!

Face преди 4 години

След дълги спекулации, Лейди Гага сложи край на всички шушукания и анонсира бюти линията си, за която модния свят говори от месеци. Използвайки негативния имидж, с който се ползва откакто таблоидните издания решиха, че лейдито е виновна за развода на Брадли и Ирина в своя полза, Гага ни кани да надникнем в Haus Laboratories:

Пигментът е в сърцето на марката, а живи, с отблясък като на бижута тонове, отличават бюти lineup-а от всички други на пазара. Гамата включва червила, моливи за устни, сенки и няколко многофункционални продукта.

Върху всеки един от продуктите поп сензацията работи с дългогодишния отговорник за визията й - визажистката Сара Тано.

Продуктите, всеки от които веган, не са тествани върху животни и са абсолютно безопасни. Гамата е комплектирана в шест "hauses" (всяка по $49), включващи Glam Attack (пудра с блясък за цялото тяло), молив за устни RIP и глос Le Riot.

Всички цветове имат различни и закачливи имена - Downtown Punk, Slay Me, Royalty и Give 'Em Heaven. От пресцентъра на компанията съобщават, че Haus Laboratories ще се продава ексклузивно в Амазон. Доставките ще започнат през септември.

"Между разработването на формули, смесването на нюанси, дизайна на опаковката и компонентите, както и подбирането на модели и представянето на визиите, позирането, това да си творчески директор, да будуваш цели нощ, да представиш идеите си адекватно... – тази колекция е много специална за мен”, пише Гага в Инстаграм. "Това е труд, но с любов и страст, желанието да съм Анди Уорхол-а в това изкуство - човек, който ме е вдъхновил да стана артиста, който винаги съм искала да бъда. Обичам всички, които работят с мен в "@hauslabs" - ние сме семейство с мисия: да вдъхнем смелост, да вдъхновим положителна общност, която не те критикува. Искаме да видите себе си, каквито сте!”

More Face