Следва

Уличният стил на звездите: Ирина Шейк и червеното мини в Ню Йорк

Popcorn Time - пиратстване, но не съвсем

В България мнозина не знаят за пиратското, но напълно легално приложение Popcorn Time 

 

All About Life преди 4 години

Приложението се поддържа от Windows, Mac and Linux, а най- хубавото е, че го има като апликация за телефон. Накратко, подобно e на Netflix, но абсолютно безплатно! Още нещо – не ви трябва VPN (Virtual Private Network).

Popcorn Time приложението е напълно легално - навсякъде, освен в Щатите, където се смята за нарушаване на авторските права.

Създателите на приложението не се притесняват от евентуални пререкания с органите на закона, тъй като не получават приходи от платформата, а там дори няма и реклами, тоест го правят безвъзмездно.

Popcorn Time не се поддържа от app магазините (Google Play и Apple Store), затова изтеглянето, както на мобилни устройства, така и в десктоп вариант, се случва сходно на изтеглянето на всяка една програма, пригодена за PC: влизаме в сайта на Popcorn Time, откъдето избираме коя версия ни е нужна (зависи с каква операционна система работим), после изтегляме, регистрираме се и готово!

Всичко, за което може да се сетите, се стриймва онлайн безплатно на платформата – GOT, Euphoria, Men in Black: International, After, Avengers: Endgame и тн.

Качеството варира от 720p до 1080p, има и 3D функция, но е неактивна. Доста от филмите и сериалите имат опция за дублирано аудио, както и субтитри, които автоматично се генерират, но не са чак толкова точни, колкото би ни се искало.

Единственият недостатък на приложението е, че когато  интернет връзката не е достатъчно силна, нищо няма да зареди - колкото и да се молите, колкото и пъти да рестартирате - но това не би следвало да бъде някаква изненада. Нещо съвсем дребно в сравнение с това, което получаваме в замяна!

More All About Life