Уличният стил на звездите: Ирина Шейк и червеното мини в Ню Йорк

Уличният стил на звездите: Ирина Шейк и червеното мини в Ню Йорк

На 33, неуморна, много атрактивна и все по-голям магнит за всеобщи нтернационални симпатии, вчера Ирина, за радост на папараци, колеги и публика, се появи в алено по улиците на Ню Йорк, бутайки количката с двугодишната си дъщеря Леа.

Мама и детенце не са сами, компания им прави майката на модела - Олга Шайхлисламова, която обаче не попада в кадър /но пък я виждаме ТУК - хубава зряла жена!/ Баба Оля редовно навестява момичетата си, помагайки на Ирина в отглеждането на детето.

Уличният стил на госпожа Шейк в този момент се опира на стегната червена рокля, черни маратонки и бейзболна шапка на Burberry. Абсолютно непретенциозен, той е допълнен от перфектен тен, свободно пусната коса, семпли бижута, обикновени слънчеви очила. Какво носи Леа, за жалост не виждаме, момиченцето е изцяло скрито от количката.

Таткото на Леа, 44-годишният Брадли Купър, бивш любим на модела, също се намира в Ню Йорк - преди няколко дни папараците го уловиха в близост до дома на Ирина, да се забавлява с дъщеря си. Изглежда, след постигнатата миналата седмица договорка между двамата родители за споделеното попечителство над детето, е настъпил относителен мир и всички са доволни, а татко Брадли ще може да вижда детето почти непрекъснато. Любопитна подробност е, че за тази уговорка двамата не са се допитали до юрист и не са държали на писмен документ.

"Двамата са си близки, имат си доверие, естествено, че в тази ситуация няма нужда да се заверяват официални документи", споделя близък до Ирина.

Припомняме, че Ирина Шейк и Брадли Купър се разделиха миналия месец след любов, продължила 4 години.

Коментари: 1

A
amikaelson (2019/07/24 / 10:12)
Роклята е на Velvet by Graham & Spencer. Модел Скарлет. Сникърсите на Versace. От този аутфит единствено шапката е на Burberry. ;)

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.