Следва

Черни храни за бели дни!

Трима мъже и една малка дама: Куентин, Брад, Лео и Марго на премиерата на Once Upon a Time in Hollywood

Или: Кой какво облече на снощната премиера

Celebrities преди 4 години

Дългоочакваната лента Once Upon a Time in Hollywood може и да показва Холивуд в самия му зародиш като лъскав център на киноиндустрията, но прилежащият му червен килим и всичко, разходено и заснето по него, крещи: ХОЛИВУД СЕГА!

От bromance-а на Брад и Лео, през кутюра на Марго Роби, пищните извивки на София Вергара, прибрани в черно миди и прегърнати от съпруга й Джо Манагниело, Disney отрочетата Ванеси Хъджинс и Остин Бътлър... ах, разглеждаме галерията горе>>> и оставаме без дъх от блясък и италианска мода!

We love: Ретро холивудските мачовци Брад и Лео

Живот в цитати: Written and Directed by Quentin Tarantino

 

More Celebrities

Обичта на известните: Дуа Липа и Калъм Търнър

Celebrities преди 12 часа

По лицето на Дуа Липа четем комфорта, извиращ от избраната за любовна среща визия - дънки, (не)обикновен топ и прекрасна Bottega Veneta, като не пропускаме балетните пантофки на дупки от модна къща Alaia. А може би блясъкът в очите идва от друго... 

Хайди Клум, Кайли Миноуг, Сидни Суини на наградите People's Choice

Celebrities преди 1 ден

Наградите People's Choice Awards се проведоха в Санта Моника, Калифорния и по традиция привлякоха куп интригуващи личности, сред които Меган Фокс, Сидни Суини, Били Айлиш, Кайли Миноуг, Хайди Клум, Том Хидълстън, Лени Кравиц и др.  

Супер сладко: учителка вдигна сватба в училище, за да сподели момента с учениците си

Celebrities преди 2 дни

Кейти Коркън безспорно има специална връзка с учениците си. Учителка в началния курс, тя очевидно не може да си представи сватбата си без присъствието на любимите деца, с които прекарва дълги часове всеки ден, затова решава да направи празника точно в училището, в което преподава.