Следва

Покана за развод: Бившата на Борис Бекер демонстрира какво е изпуснал тенисиста в дързък бански

Даниел Радклиф - преди, по време на и след Хари Потър в 77 кадъра

Момчето, изиграло ролята на живота си още на 11, навършва 30-тата си годишнина

Celebrities преди 4 години

След Хари Потър нищо не е същото - и за нас като зрители, със сигурност и за британския актьор, навършващ 30-тата си годишнина в първия ден на Лъвовете.

Понякога е трудно да си представим как изглежда Даниел Радклиф, защото първата картина, която съзнанието услужливо предлага е Хари Потър, който като че ли се е сраснал с актьора - станал е неизменна част.

Незабравим момент за цялата папарашка гилдия е периодът, в който на Радклиф му беше дошло до гуша от снимки и обяви протест на фотографските обективи, явявайки се, в продължение на седмица или две, с абсолютно еднакви дрехи, прическа и аксесоари, само за да не може пресата да изкара новина от самото му съществуване.

Вероятно не е трудно да изкараш десетина дена така, но сега, връщайки се назад, много бързо проличава как точно се е променил Радклиф. Дори не само външно. Пълната метаморфоза, вероятно причинена и от други фактори освен славата, които не са предмет на днешното обсъждане, разглеждаме в галерията горе>>>

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 22 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 18 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.