Следва

Покана за развод: Бившата на Борис Бекер демонстрира какво е изпуснал тенисиста в дързък бански

Даниел Радклиф - преди, по време на и след Хари Потър в 77 кадъра

Момчето, изиграло ролята на живота си още на 11, навършва 30-тата си годишнина

Celebrities преди 4 години

След Хари Потър нищо не е същото - и за нас като зрители, със сигурност и за британския актьор, навършващ 30-тата си годишнина в първия ден на Лъвовете.

Понякога е трудно да си представим как изглежда Даниел Радклиф, защото първата картина, която съзнанието услужливо предлага е Хари Потър, който като че ли се е сраснал с актьора - станал е неизменна част.

Незабравим момент за цялата папарашка гилдия е периодът, в който на Радклиф му беше дошло до гуша от снимки и обяви протест на фотографските обективи, явявайки се, в продължение на седмица или две, с абсолютно еднакви дрехи, прическа и аксесоари, само за да не може пресата да изкара новина от самото му съществуване.

Вероятно не е трудно да изкараш десетина дена така, но сега, връщайки се назад, много бързо проличава как точно се е променил Радклиф. Дори не само външно. Пълната метаморфоза, вероятно причинена и от други фактори освен славата, които не са предмет на днешното обсъждане, разглеждаме в галерията горе>>>

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 6 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.