Следва

Шпайк на Nike от 1972-ра стана най-скъпо продадената обувка в света

Всички носят: The RL50 на Ralph Lauren

Като част от голямото честване на 50-тата си годишнина в модната индустрия през февруари, Ралф Лорън представя и нов дизайн чанта - The RL50

All fashion преди 4 години

Изключителното дефиле, припомняме ТУК, илюстрира брилянтно естетиката на Лорън, извоювала му името, с което дизайнера се гордее днес. Той представя елегантен прочит на съвременната мода, в ясен и съзнателен контраст на разиграващата се в Instagram силно преувеличена модна вълна.

The RL50 чантата също не се различава по замисъл от пролетно-лятната колекция на бранда - концепцията й говори за неподлежащ на тенденциозни промени стил, изисканост и висока класа, олицетворяващи персоналната гледна точка на дизайнера. Този маниер Лорън успешно налага вече пет десетилетия подред, а новият дизайн, освен всичко това, съчетава наследството на къщата с модерната функционалност, от която се нуждаем. Инспирирана от винтидж модела за път на голямото американско име, чантата идва в структуриран силует и отличително коланче в горната част, което може да напомня на иконичния Бъркин, а може и да не, четири размера - мини, среден, голям и оувърсайзд, както и четири вида кожи - гладка телешка кожа, змийска, алигатор и щраус. Подобно на очакванията, палитрата от цветове е достатъчно богата, за да задоволи който и да е вкус - от класическите черни, сиви и кафяви тонове до наситени маджента, изумрудени и лилави такива.

В интервю за американския Vogue, Лорън споделя следното: "Преди 50 години стартирах с една идея и една мечта. И това въобще не се отнасяше до мода, а до издръжлив на времето стил и до построяването на живот с хората, които обичам." И по думите на дизайнера новият модел олицетворява тези основни ценности и класическата естетика, която е определяща за името Лорън.

Рекламната кампания, издържана в обраната елегантност на американската къща, и чието лице е Тейлър Хил, се върти в медиите още от февруари насам, но дизайнът всъщност е пуснат в продажба едва миналия месец, като може да бъде закупен на място в бутиците на Ralph Lauren, онлайн ТУК, както и в Bergdorf Goodman.

Стартовата цена е 1 900 евро за средния размер в гладка кожа, 2 500 евро за големия и достига до 19 000 евро за екзотичните кожи като алигатор, змия и щраус, които често се заявяват по специална поръчка, ако желаният цвят е различен от гореспоменатата неутрална палитра.

Тазседмичната ни героиня пък- Каролин Даур е една от първите дами на модния свитък, които имат честта да разходят новия дизайн преди всеки друг. Освен нея, други явни почитатели се явяват Гала Гонзалес, Попи Делевин, Приянка Чопра, Леандра Медин и Роузи Хънтингтън-Уайтли, всяка една от които представя лична стилистична интерпретация на така желания модел, която обаче, ако можем така да се изразим, малко или много остава подчинена на Ralph Lauren класиката.


Тя облече Ralph Lauren: Приянка и Ник показаха първите си сватбени фотоси


 

More All fashion