Следва

От Архива: Дария Жукова - малкото богато момиче

Покана за развод: Бившата на Борис Бекер демонстрира какво е изпуснал тенисиста в дързък бански

Предполага се, че бившите съпрузи са в последния етап от развода си

 

Celebrities преди 4 години

Бившият модел Лили Бекер, 43, празнува финализирането на развода си с 51-годишната тенис звезда Борис Бекер на средиземноморския бряг. Ненужно е да се казва, защото е видимо, че изглежда просто зашеметяващо и очевидно Ибиса й се отразява повече от добре. Дали е само плажът, или и кървавият развод, който най-накрая върви към последната си фаза, има пръст в цялото това сияние?

Лили преживява тежко промяната у бившия си съпруг, с когото, към момента, я дели единствено 13-годишният им син Амадеус. Това съдим от думите й: "2018-та беше най-лошата година от моите общо 42. Той - Борис - толкова ме разочарова. Най-големият ужас е, че всичко се случва публично. Но аз се омъжих за публичен човек, може би това е част от него. За съжаление, това вече не работи - бракът ни не работи. Твърде много неща се случиха. Едва ли ще си проговорим отново някога - aз не искам, той не го иска... и това ме успокоява. Наистина това е краят за нас. Единственото важно е бъдещето на Амадеус. Въобще не става дума за Борис или за мен."

Решението за развода на моделката и тенисиста идва след 9 години брак и над 13-годишно съжителство, може би и любов, а потвърждението идва от самите тях в немския вестник Bild. През май тази година, бившите съпрузи и екипите им от адвокати най-накрая стигат до някакъв консенсус по отношение попечителството над Амадеус след тежки скандали, спорове, грозни обиди и безброй други дела.

Бившата госпожа Бекер се е съхранила идеално - или поне това показва. Изрязаният си бански, Лили комбинира само с перфектно очертаните си форми, дългите крака и естествената си красота.

В галерията горе>>> подреждаме снимки, отпреди Happily Ever After бракът на сем. Бекер да се превърне в Happily Never After.

More Celebrities

Зендая представи Challengers в Сидни, тоалетът - убийствено добър

Celebrities преди 17 часа

След впечатляващите предпремиерни изяви за втората част на "Дюн", Зендая започна промоционалното турне на нов филм - Challengers на Лука Гуаданино, в който играе главната роля. На червения килим в Сидни актрисата се появи с нов цвят на косата и в рокля Loewe, създадена специално за нея от дизайнера на марката Джонатан Андерсън.