Следва

От Архива: Дария Жукова - малкото богато момиче

Покана за развод: Бившата на Борис Бекер демонстрира какво е изпуснал тенисиста в дързък бански

Предполага се, че бившите съпрузи са в последния етап от развода си

 

Celebrities преди 4 години

Бившият модел Лили Бекер, 43, празнува финализирането на развода си с 51-годишната тенис звезда Борис Бекер на средиземноморския бряг. Ненужно е да се казва, защото е видимо, че изглежда просто зашеметяващо и очевидно Ибиса й се отразява повече от добре. Дали е само плажът, или и кървавият развод, който най-накрая върви към последната си фаза, има пръст в цялото това сияние?

Лили преживява тежко промяната у бившия си съпруг, с когото, към момента, я дели единствено 13-годишният им син Амадеус. Това съдим от думите й: "2018-та беше най-лошата година от моите общо 42. Той - Борис - толкова ме разочарова. Най-големият ужас е, че всичко се случва публично. Но аз се омъжих за публичен човек, може би това е част от него. За съжаление, това вече не работи - бракът ни не работи. Твърде много неща се случиха. Едва ли ще си проговорим отново някога - aз не искам, той не го иска... и това ме успокоява. Наистина това е краят за нас. Единственото важно е бъдещето на Амадеус. Въобще не става дума за Борис или за мен."

Решението за развода на моделката и тенисиста идва след 9 години брак и над 13-годишно съжителство, може би и любов, а потвърждението идва от самите тях в немския вестник Bild. През май тази година, бившите съпрузи и екипите им от адвокати най-накрая стигат до някакъв консенсус по отношение попечителството над Амадеус след тежки скандали, спорове, грозни обиди и безброй други дела.

Бившата госпожа Бекер се е съхранила идеално - или поне това показва. Изрязаният си бански, Лили комбинира само с перфектно очертаните си форми, дългите крака и естествената си красота.

В галерията горе>>> подреждаме снимки, отпреди Happily Ever After бракът на сем. Бекер да се превърне в Happily Never After.

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 22 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 19 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.