Следва

Как "gua sha", древната китайска лимфна дренажна техника за лицето, работи в действителност?

Спиралата, Която Се Води По Желанията На Интернет

Изкуствен интелект прочете хиляди коментари на потребители, за да разкрие какво търсят почитателите на грима в една спирала

Face преди 4 години

Социалните мрежи са изпълнени с безброй коментари за козметика. Но взима ли ги някой под внимание, когато създава нови продукти?

Avon представя True 5 in One Lash Genius – спиралата, която притежава всички най-търсени свойства: обем, дължина, повдигане, разделяне и така желания драматичен черен цвят. Genius алгоритъмът е създаден по следния начин: изкуствен интелект се заема със задачата да се запознае с най-голямата база данни за козметика в света – Интернет. Прочита и сортира хиляди коментари на клиенти и отделя най-често споменаваните желания.

"Genius алгоритъмът ни позволи да пресеем огромното количество съдържание, генерирано от потребителите в социалните медии и да заключим кое е най-важното, което хората искат от своята спирала. Установихме, че потребителите с неохота избират едно свойство пред друго – 61% от тях искат продуктът им да съчетава повече предимства. Повдигането и обемът безспорно са най-търсени. Бленуваният обем, който напомня на разгънато ветрило е обща цел и ценност, но никой не иска да се откаже от други важни свойства, като дължината и наситеното черно, например. True 5 in OnеeLashGenius предлага всичко това", казва Джеймс Томпсън, маркетинг директор на Avon.

More Face