Следва

We love ... Ralph Lauren

Петте неща, които харесахме в българската мода

Колекцията беше представена на 22 октомври в шоурума на Нели Митева на ул. „Иван Асен” 22. Криси и Сашо...

All fashion преди 14 години

1. Новата колекция на Ham&Eggs

Колекцията беше представена на 22 октомври в шоурума на Нели Митева на ул. „Иван Асен” 22.

Криси и Сашо споделят за нея, че е инспирирана от спомените им за миналото и за домашния уют.

Всички жилетки, пуловери, панталони, якета, поли, шапки, шалове и ръкавици са направени от меки и топли материи във футуристични форми.

До 12 ноември все още можеш да ги разгледаш и да си избереш нещо.

2. Бижутата на Теодор Лулчев - Тео
от сп. Ева



Братът на актрисата Силвия Лулчева се завърна у нас с изложба авторски бижута, научихме от материал в сп. Ева. Той от години ги прави и произвежда в Европа, но сега се завръща у нас да им се порадваме и ние.

А определено ще се радваме и ще въздишаме, и ще ахкаме, защото нещата, които Тео прави не са просто уникални.

Те като че ли идват от друго измерение, с форми и материали, в които сякаш е скрит енергиен заряд. Можеш да се убедиш в това, като ги разгледаш на личния му уебсайт http://www.myteo.tk/

3. Ftv в България




Телевизионния канал, на който всеки телевизор, във всеки бутик, почти всеки клуб или каквото и да е добро заведение, е превключен, пристигна и у нас.

В ефира на Ftv ще се подвизават наши дизайнери и модели с българско участие в канала до 30%.

Бе гласувано доверие на българската мода, но дали тя го заслужава, дали ще го оправдае, е въпрос на време да разберем. Надяваме се отговора да бъде положителен.

4. Зара в красиво палто на Patricia Pepe на откриването на New Lide




Breathtaker-ът на ViewSofia не пропусна да завладее и сърцето на Зара, която се появи в убийственотот палто с шипове на откриването на New Lide - чисто новото място на софиянци.

Не знаем дали заради красивото палто или заради промяната в личния й живот, но бившата приятелка на Христо Сираков изглеждаше изключително жеснтвена, с лек, но забележим грим, високи ботуши до коляно и черна рокля в диско стил с ластичен колан.

5. Редовните намаления, които започнаха да практикуват вносителите на модни марки у нас



Не можем да спрем да радваме на факта, че големите вносители на луксозни марки у нас започват да правят специални шопинг дни с големи отстъпки за своите клиенти и то много преди да са обявени официалните намаления.

Няколко уикенда подред например Betty Barclay и SMG Fashion не пропускат да направят съботата и неделята ти практични със специалната си 20 % процентна отстъпка на определени артикули в магазина.

Надяваме се да стават все повече и по-чести тези практики, както се случва и в Европа.

More All fashion