Следва

We love ... Ralph Lauren

Петте неща, които харесахме в българската мода

Колекцията беше представена на 22 октомври в шоурума на Нели Митева на ул. „Иван Асен” 22. Криси и Сашо...

All fashion преди 14 години

1. Новата колекция на Ham&Eggs

Колекцията беше представена на 22 октомври в шоурума на Нели Митева на ул. „Иван Асен” 22.

Криси и Сашо споделят за нея, че е инспирирана от спомените им за миналото и за домашния уют.

Всички жилетки, пуловери, панталони, якета, поли, шапки, шалове и ръкавици са направени от меки и топли материи във футуристични форми.

До 12 ноември все още можеш да ги разгледаш и да си избереш нещо.

2. Бижутата на Теодор Лулчев - Тео
от сп. Ева



Братът на актрисата Силвия Лулчева се завърна у нас с изложба авторски бижута, научихме от материал в сп. Ева. Той от години ги прави и произвежда в Европа, но сега се завръща у нас да им се порадваме и ние.

А определено ще се радваме и ще въздишаме, и ще ахкаме, защото нещата, които Тео прави не са просто уникални.

Те като че ли идват от друго измерение, с форми и материали, в които сякаш е скрит енергиен заряд. Можеш да се убедиш в това, като ги разгледаш на личния му уебсайт http://www.myteo.tk/

3. Ftv в България




Телевизионния канал, на който всеки телевизор, във всеки бутик, почти всеки клуб или каквото и да е добро заведение, е превключен, пристигна и у нас.

В ефира на Ftv ще се подвизават наши дизайнери и модели с българско участие в канала до 30%.

Бе гласувано доверие на българската мода, но дали тя го заслужава, дали ще го оправдае, е въпрос на време да разберем. Надяваме се отговора да бъде положителен.

4. Зара в красиво палто на Patricia Pepe на откриването на New Lide




Breathtaker-ът на ViewSofia не пропусна да завладее и сърцето на Зара, която се появи в убийственотот палто с шипове на откриването на New Lide - чисто новото място на софиянци.

Не знаем дали заради красивото палто или заради промяната в личния й живот, но бившата приятелка на Христо Сираков изглеждаше изключително жеснтвена, с лек, но забележим грим, високи ботуши до коляно и черна рокля в диско стил с ластичен колан.

5. Редовните намаления, които започнаха да практикуват вносителите на модни марки у нас



Не можем да спрем да радваме на факта, че големите вносители на луксозни марки у нас започват да правят специални шопинг дни с големи отстъпки за своите клиенти и то много преди да са обявени официалните намаления.

Няколко уикенда подред например Betty Barclay и SMG Fashion не пропускат да направят съботата и неделята ти практични със специалната си 20 % процентна отстъпка на определени артикули в магазина.

Надяваме се да стават все повече и по-чести тези практики, както се случва и в Европа.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 2 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 21 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.