Следва

Натали Имбрулия, смела първа бременност от донор и ин витро на 44

Бекер отвръща на удара: St. Tropez и руса мацка

Не остава длъжен на Лили!

Celebrities преди 4 години

Борис Бекер не остава длъжен на (почти) бившата си съпруга Лили Бекер - докато тя се пече в Ибиса, тенисистът прави всичко възможно да бъде забелязан - където и да е, но днес конкретно в Сен Тропе.


Покана за развод: Бившата на Борис Бекер демонстрира какво е изпуснал тенисиста в дързък бански


Заливат ни слухове, че Бекер има връзка с шоколадовата мацка, с която често е забелязван през последните месеци - Лейла Пауел. НО, дали от мъжка солидарност, или, за да не обърка съдебния процес по развода, адвокатът на германеца отрича клиентът му да има каквато и да било връзка и също твърди, че звездата е концентриран единствено и само върху финализирането на делото срещу Лили.

 


Обичта на известните: Новак Джокович и Йелена в тюркозените води на Хърватия


Борис и Лейла водят активна Инстаграм комуникация - то не са лайкове, то не са коментари... При това по-рано този месец са забелязани, отново в опасна близост, на Уимбълдън.

Адвокатът на Бекер продължава с извънсъдебната му защита: "Клиентът ми е на семейна почивка със сина си Амадаеус и приятели от миналия четвъртък".

На въпросната ваканционна яхтена почивка обаче спортистът е забелязан с ДРУГА жена - от Лейла няма и спомен, а от Daily Mail съобщават, че дамата е семейна приятелка, чието име засега е неизвестно.

Не е мъж за една жена този Борис!

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.