Бекер отвръща на удара: St. Tropez и руса мацка

Бекер отвръща на удара: St. Tropez и руса мацка

Не остава длъжен на Лили!

Борис Бекер не остава длъжен на (почти) бившата си съпруга Лили Бекер - докато тя се пече в Ибиса, тенисистът прави всичко възможно да бъде забелязан - където и да е, но днес конкретно в Сен Тропе.


Покана за развод: Бившата на Борис Бекер демонстрира какво е изпуснал тенисиста в дързък бански


Заливат ни слухове, че Бекер има връзка с шоколадовата мацка, с която често е забелязван през последните месеци - Лейла Пауел. НО, дали от мъжка солидарност, или, за да не обърка съдебния процес по развода, адвокатът на германеца отрича клиентът му да има каквато и да било връзка и също твърди, че звездата е концентриран единствено и само върху финализирането на делото срещу Лили.

 


Обичта на известните: Новак Джокович и Йелена в тюркозените води на Хърватия


Борис и Лейла водят активна Инстаграм комуникация - то не са лайкове, то не са коментари... При това по-рано този месец са забелязани, отново в опасна близост, на Уимбълдън.

Адвокатът на Бекер продължава с извънсъдебната му защита: "Клиентът ми е на семейна почивка със сина си Амадаеус и приятели от миналия четвъртък".

На въпросната ваканционна яхтена почивка обаче спортистът е забелязан с ДРУГА жена - от Лейла няма и спомен, а от Daily Mail съобщават, че дамата е семейна приятелка, чието име засега е неизвестно.

Не е мъж за една жена този Борис!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.