Следва

Кралица Летисия - красива в розовото на Michael Kors

Натали Имбрулия, смела първа бременност от донор и ин витро на 44

Натали Имбрулия ще стане щастлива мама на първородно детенце съвсем скоро

Celebrities преди 4 години

44-годишната певица, която света обикна след хита й Torn, сподели публично, че е в напреднала бременност, като детето е заченато с помощта на ин витро и сперма от донор.

Иначе, известната изпълнителка е сама, което не попречи на щастието, изписано върху лицето й да трогне милионите й почитатели при обявяването на новината: "Не, не съм глътнала диня. Очаквам първото си дете през есента. Тези, които ме познават, знаят, че това е нещо, което исках от дълго време и се чувствам благословена, че се оказа възможно, благодарение на ин витро и донор на сперма. Няма да кажа нищо повече за това. Изключително съм развълнувана от това, което следва."

Натали има 5-годишен брак с Даниел Джонс, който приключва през 2008 година. Звамата нямат общо дете, но ето че сега Имбрулия е решила и е на път да изпълни сама мечтата си да стане майка.

Алкална диета: Как на 50 да изглеждате като на 20!

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 20 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.