Следва

Да си купим ли новия апарат за неоперативна блефаропластика, или да не си го купим?

SOS: Скалпът ви се ЗАДУШАВА!

Hair Detox: какво е, как се прави и имаме ли нужда от него?

Hair преди 4 години

Да! Сух шампоан, гел, лак, мус, пара - причиняваме доста на косите си. С течение на времето продуктите, които използваме се натрупват и "заклещват", придавайки на тресите не първоначално замисления лъскав вид, а изтощена и безжизнена визуална образност. Употребата на препарати с натрупване дори би могла да допринесе към образуването на пърхот или генерално "косата-ми-изглежда-като-метла" състояние. Голяма част от шампоаните, балсамите и останалите продукти за коса на пазара нерядко съдържат восък, силикон и сулфати, които полепват по всеки косъм и обезсмислят редовното миене. Нещо като онзи бивш, от когото все няма отърване - подобни продукти не се отмиват лесно и играят ролята на обвивка, стопираща достъпа на масла и овлажнители, което на свой ред причинява реалната загуба на хидратация напред във времето.

Косата сама по себе си също изпитва естествено натрупване под формата на себум и мазнини, които се генерират натурално от скалпа. Тази им функция притежава същия ефект - действа като пласт над скалпа и космените фоликули, спирайки достъпа на пълноценните ефекти от използваните продукти. И когато косата ви започне да се усеща суха, необгрижвана и необичана, общо взето започвате война, която няма печелене - няма нещо, което може да я спаси, ако продължава да се задушава от старите продукти. ЗАТОВА: идва време да започнете от нулата, съвсем отначало - спокойно, никой не визира Бритни през 2007-а - говорим за пълен детокс. На косата и на душата.

Щастливи сме да ви съобщим, че на бюти масата ни - който е идвал в Редакцията, знае - в началото на юли, много навременно, се появи detox продукт за коса, който колкото и странно да гледахме в началото, реално действа.


Не всички джентълмени предпочитат блондинки!


Като част от семейството на PHYTO, на серията PHYTODETOX й е заложено в ДНК-то да бъде природно естествена и по природному безвредна и щадяща. Различното при маската и шампоана от серията са меката кремообразна розова текстура, естественият аромат на евкалипт и най-вече начинът, по който оставят косата - чиста, лека и безгрижна - като на дете.

Серията е представена като почистваща и ободряваща за замърсен скалп, но в действителност дава много повече - подарява ни самочувствие, което е сравнително лесно да се поддържа, дори в замърсената градска среда.


Мръсен градски въздух = мръсна коса. Спасението!


Чудодейната сила на супердуото се опира на етеричното масло от евкалипт, мароканската глина, екстракта от корен репей (при маската) + екстракта от хамамелис, градински чай и лайка (при шампоана) в състава, а действието им се изразява в това да абсорбират нечистотите (прах, замърсяване, наслояване), да почистят скалпа в дълбочина, да освежат и да елиминират остатъците, които утежняват косата.

В конкретния случай маската се нанася предварително, на сух скалп/веднъж седмично, сектор по сектор; оставя се да действа в продължение на десетина минути, след което се изплаква допълнително с прилежащия шампоан.


PURIFYING MASK PRE SHAMPOO
Почистваща маска преди измиване
Препоръчителна цена: 125ml, 45лв.

NEW PHYTODETOX CLARIFYING SHAMPOO
Фитодетокс почистващ и ободряващ шампоан
Препоръчителна цена: 125ml, 25лв.


Не препоръчваме да се борите с някоя от редакторките ни за комплекта (...борбата е безмилостно жестока...), но иначе продуктите са лесно откриваеми на phyto.bg, както и в по-добрите аптеки и дрогерии в страната.

More Hair