Следва

Что?

Street style вдъхновения: Огледалце, огледалце на стената

...кажи коя е най-впечатляващата визия на RHW на Земята?

Street Style преди 4 години

Стилът на изкусителната Роузи Хънтингтън-Уайтли напоследък откровено ни вълнува - австралийката, за разлика от повечето други знаменитости, които обличат готови сетове от своите стилисти, има силно изразен личен стил, на който ние лично страшно симпатизираме.

Страхотните аутфити, които красавицата построява със завиден успех, биват запечатани най-често в нейния дом, а Instagram, поне засега, е единственото им поле за изява. В селфи срещу огледалото дългокраката блондинка, позната в нашата медия и като "Госпожица Изразителни скули", демонстрира умело стилизирани находки от луксозни и актуални в момента имена като Bottega Veneta, Max Mara и Celine в издържана елегантна естетика в предимно бежови и кремави тонове.

Визиите заслужават да се видят и го казваме, не защото Роузи е неприлично красива и всичко, което облече, е сякаш правено за нея, а защото наблюдаваме замисъл и привлекателен краен резултат в подбора на иначе семплите силуети и изключителни аксесоари, за които благородно й завиждаме>>>

More Street Style