Следва

Кой е Еган Бернал, победителят в 106-тото издание на Tour de France

Огън момиче: Ким Кардашян-Уест, неразпознаваема в новата кампания на KKW Beauty

Почти не я разпознаваме на кадрите!

Celebrities преди 4 години

Съвсем наскоро пожънала успех с козметичната си колекция грижа за тяло, Ким Кардашян-Уест отново приковава погледите с нова грим колекция, наречена Sooo Fire. Вдъхновена от огъня, това е най-дръзката и ярка линия в портфолиото на KKW Beauty досега. Всъщност, толкова дръзка, че козметичният магнат е абсолютно неразпознаваема в рекламната кампания и на снимките върху опаковките на продуктите, които наскоро сподели в Инстаграм и Туитър.

На основната рекламна снимка Кимбърли е облечена в корсет в оранжево и червено, а в устата си държи запалена клечка кибрит. Но това, което я прави да изглежда толкова променена, са платинено русите къдри, тъмните вежди и оранжевите графични оформени сенки. Не сме я виждали с толкова дързък грим ОТ ГОДИНИ – или може би дори никога.

"Исках да създам нещо забавно и напълно различно от това, което сме правили преди. Изключително развълнувана съм да видя всичките ви makeup творения", пише Кардашян в Туитър. Повечето продукти на KKW Beauty и лимитираните колекции включват неутрални нюанси или класически грим визии като червено червило или опушен грим.

Когато Ким лансира своята марка KKW Beauty на пазара, казва през BAZAAR.com, че не се и няма да се фокусира върху цветната козметика. Очевидно вече не е така. "Фокусирам се върху кожата", казва тя тогава. "Не че няма да включа сенки в комплектите, но фокусът ми не е цветната козметика. Моята линия ще е различна и напълно отделна от тази на Кайли".

Продуктите са всичко това, което може да се очаква от една истински огнена грим колекция: палитра с десет цвята сенки в топли нюанси; три металически молива за очи в златно, бронзово и медно + три гланца за устни в топли тоналности. Новата формула на гланцовете е лека и блестяща и придава на устните гладък завършек.

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 22 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 19 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.