Следва

Кой е Еган Бернал, победителят в 106-тото издание на Tour de France

Огън момиче: Ким Кардашян-Уест, неразпознаваема в новата кампания на KKW Beauty

Почти не я разпознаваме на кадрите!

Celebrities преди 4 години

Съвсем наскоро пожънала успех с козметичната си колекция грижа за тяло, Ким Кардашян-Уест отново приковава погледите с нова грим колекция, наречена Sooo Fire. Вдъхновена от огъня, това е най-дръзката и ярка линия в портфолиото на KKW Beauty досега. Всъщност, толкова дръзка, че козметичният магнат е абсолютно неразпознаваема в рекламната кампания и на снимките върху опаковките на продуктите, които наскоро сподели в Инстаграм и Туитър.

На основната рекламна снимка Кимбърли е облечена в корсет в оранжево и червено, а в устата си държи запалена клечка кибрит. Но това, което я прави да изглежда толкова променена, са платинено русите къдри, тъмните вежди и оранжевите графични оформени сенки. Не сме я виждали с толкова дързък грим ОТ ГОДИНИ – или може би дори никога.

"Исках да създам нещо забавно и напълно различно от това, което сме правили преди. Изключително развълнувана съм да видя всичките ви makeup творения", пише Кардашян в Туитър. Повечето продукти на KKW Beauty и лимитираните колекции включват неутрални нюанси или класически грим визии като червено червило или опушен грим.

Когато Ким лансира своята марка KKW Beauty на пазара, казва през BAZAAR.com, че не се и няма да се фокусира върху цветната козметика. Очевидно вече не е така. "Фокусирам се върху кожата", казва тя тогава. "Не че няма да включа сенки в комплектите, но фокусът ми не е цветната козметика. Моята линия ще е различна и напълно отделна от тази на Кайли".

Продуктите са всичко това, което може да се очаква от една истински огнена грим колекция: палитра с десет цвята сенки в топли нюанси; три металически молива за очи в златно, бронзово и медно + три гланца за устни в топли тоналности. Новата формула на гланцовете е лека и блестяща и придава на устните гладък завършек.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.