Следва

Модни апартаменти на модни дизайнери - Адам Липс, партньорът, мястото им

Обичта на известните: извънредно рядка поява на Сандра Бълок и гадже

Двамата са засичани заедно извънредно рядко наистина, да не кажем, че публично споделените им мигове се броят на пръстите на едната ръка.

Celebrities преди 4 години

Така или иначе, в Града на ангелите всичко е възможно и винаги е оцветено с приятен, почти любовен привкус, независимо дали самият ти крачиш по улиците му или се радваш на споделените чувства на някоя известна двойка.



Сандра Бълок, 55, щателно крие личния си живот от папараците, прави го съзнателно и праволинейно от години. Разбираме я, и нямаме никакъв ищах да ровим, въпреки че определено Сандра е интересен типаж.

И все пак, когато колегите с обективите "прихващат" сигнала, т.е. среща на госпожа Бълок с 53-годишното й гадже Брайън Рандал, се радваме на идеята за надникване в личния им периметър.


Брайън Рандал

И двамата са много хубави, поддържани, успешни хора в разцвета на силите и живота си, как да не им се радваш.

Влюбените се срещат за обяд в един от ресторантите в Западен Холивуд. Пристигат за срещата в една кола, но влизат в заведението един след друг, с разлика от няколко минути.
Сандра, на която, като й гледаме прическата, ни идва мигом да скъсим едно 10 сантиметра от собствените си коси, носи за любовното рандеву черна рокля със свободна кройка и обувки на босо на висока платформа. Стегнатата й хармонична фигура буди възхищение, вярваме, ще се съгласите.

Иначе, въпреки супер редките си появявания заедно, актрисата и фотографът се срещат от 2015 година. Първите слухове за романа им се появиха след сватбата на Дженифър Анистън и Джъстин Теру, на която Сандра и Брайън се появиха заедно.

"Докато двамата се хранеха, той непрестанно докосваше раменете и ръцете й, приближаваше лицето си до нейното, целуваше рамото й", - разказа тогава един от гостите на тържеството.

В последно време, по твърдения на близки до двамата, отношенията им са преминали на ново равнище и Сандра и Брайън планират тайна сватба. Брайън има перфектни отношения с децата на Бълок - Луис, 9, и петгодишната Лейла /преди 8 години актрисата осинови Луис, 6 години след него -и Лейла/.


Сандра Бълок заедно със своя син

Пролетта журналистите успяха да засекат Сандра, бойфренда и децата на летището на Ню Орлеанс, докато всички заедно се връщаха от ваканция в Луизиана.

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.