Следва

Устните ви чувам! Ето какво казват за здравето

Обеците на Катрин за £8 - евтини, налични и откъде?

Кралска сделка

Celebrities преди 4 години

Градинският фестивал в RHS Hampton Court Palace на 1-ви юли даде чудесен повод на Катрин Мидълтън да демонстрира новите си обеци - херцогинята на Кеймбридж е забелязана с чудесни капковидни обеци в розово и златисто, които, за разлика от друг път, не са отлежавали стотици хиляди години на дъното на някоя кралска бижутерийна съкровищница с подплата от червено кадифе, а са поръчани онлайн. Да, и херцогините пазаруват виртуално. 


Меган Маркъл, гост-редактор в действие


Ненарушаващите бюджети обеци са на британските Accessorize London, налични са на сайта им ТУК срещу едва осем британски паунда или 17 български лева.

Освен "обеците на Кейт", си имат и друго официално продутово название, с което ще ги откриете по-лесно Polly Petal Drop Earrings. От Accessorize London добавят още към описанието: "Розовите камъни имат златист завършек, който придава екстра женствено усещане на роклята, с която Кейт ги съчета".

Нелош ден за кралския бюджет, Кейт!

More Celebrities

Зендая представи Challengers в Сидни, тоалетът - убийствено добър

Celebrities преди 18 часа

След впечатляващите предпремиерни изяви за втората част на "Дюн", Зендая започна промоционалното турне на нов филм - Challengers на Лука Гуаданино, в който играе главната роля. На червения килим в Сидни актрисата се появи с нов цвят на косата и в рокля Loewe, създадена специално за нея от дизайнера на марката Джонатан Андерсън.