Следва

Филмите-победители от Huawei Smartphone Film Festival

Hallelujah! Баща и син Шварценегер за GQ

Арнолд Шварценегер: Легендата се завръща!

Celebrities преди 4 години

Шварценегер баща е олицетворение на Американската мечта - пристигнал в Щатите през 68-ма от родна Австрия с едничката цел да се превърне в мегазвезда в страна, която го е очаровала и пленила на почти детска възраст, Арни става всеизвестен бодибилдър, любимец на редица режисьори, а впоследствие и губернатор на Калифорния. "Аз не съм продукт на времето си", започва Шварценегер (който се завръща в Терминатор през октомври), "аз съм продукт на самия себе си". И е прав, актьорът е не просто продукт, а луксозна стока, чиято рецепта за постигане знае само той самият и я пази вежливо вече 72 години.


Love to quote... Арнолд Шварценегер


Баща е на пет деца, от които и Патрик Шварценегер, с когото позира за корицата на майското издание на немското GQ. Двамата разказват за отношенията и ролите си в семейството, а разговора украсяват кадри в подчертано каубойска тематика.


Wedding Bliss: Крис Прат каза "Да" на дъщерята на Арнолд Шварценегер


Назаем взехме: Какво кара мъжете да кръшкат

More Celebrities

Зендая представи Challengers в Сидни, тоалетът - убийствено добър

Celebrities преди 18 часа

След впечатляващите предпремиерни изяви за втората част на "Дюн", Зендая започна промоционалното турне на нов филм - Challengers на Лука Гуаданино, в който играе главната роля. На червения килим в Сидни актрисата се появи с нов цвят на косата и в рокля Loewe, създадена специално за нея от дизайнера на марката Джонатан Андерсън.