Следва

Е ли плагиатството висша форма на ласкателство, Меган Маркъл?

Кейт Мидълтън си слага ботокс. Какъв и къде е въпросът

Миналата седмица британският пластичен хирург Мьоник Сомджи от лондонската клиника Dr. Medi Spa излезе публично с предположението, че 37-годишната Кейт Мидълтън "е прибегнала" до подмладяващи процедури.

Celebrities преди 4 години

Експертът публикува в Инстаграм две снимки на херцогинята: на лявата се забелязват ясно бръчките по челото й, на дясната - кожата на съпругата на принца е с равен тен, сияеща и като нова.

"Нашата Кейт харесва по мъничко бейби-ботокс", - пише под колажа докторът, към който самата Кейт се е обръщала неколкократно за консултации.

Кенсингтън като правило не коментира официално или неофициално кой от кралското семейство какви процедури си прави, но в този случай направи изключение. Прессекретарят на британската монархия заяви пред The New York Post, че постът на специалиста е "абсолютна лъжа", и напомни, че "членовете на кралското семейство никога не участват в подобни търговски активности".


Обеците на Катрин за £8 - евтини, налични и откъде?


В момента и постът, и самата страница на хирурга са свалени. Но Интернет, както се казва, помни, всички направени скрийншотове се въртят из мрежата.

"При мен пристигат пациенти от различни страни, за да им направя същата процедура. Която наистина е супер проста... Няма никакво оправдание за онези лекари, които позволяват на пациентите си да ходят с вежди до пода. Обърнете внимание на намалената видимост на бръчките на Кейт по челото. Обърнете внимание и на отпускането на средната част и крайчето на веждите. Вълшебството на бейби-ботокса е в това, че не оставя чувство за тежест, деликатно разглажда бръчките, повдига видимо веждите. В момента 90% от клиентите ми вече са правили тази процедура и са доволни от резултатите, дори до 3-4 месеца след провеждането й", - пише той в злополучния пост.

Маркетинг мениджъра на Dr. Medi Spa Clinic Сам Кери обясни, че Сомджи не е имал предвид, че Кейт е била клиентка на клиниката. По думите му, докторът е използвал израза "нашата Кейт", имайки предвид просто "Кейт от Великобритания".


Принц Джордж на 6 - без зъбче, но по-сладък от винаги


И все пак, попитан, е ли, или не е Мидълтън клиентка на клиниката, той замълчава: 

"Не можем да разкриваме информация за това дали някой ни е клиент, или не. Имаме договорки за лекарска тайна и дискретност, не разкриваме никаква информация за ВИП-клиентите си", - казва той пред The Post.

И долавя, че доктор Сомджи е споделил с феновете снимките на Кейт, защото е смятал, че "тези изображения са достатъчно показателни, за да се покаже ефекта от ботокса".

Иначе, детският ботокс или бейби ботокс е същият, който познаваме /ботулотоксин/, само че се инжектира по друг начин. Въвежда се в по-малки количества и само на определени места - в челото и и зоната около устата.

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.