Следва

We love: Море по ноктите, лято по ръцете

ABSOLUT REPAIR - златен стандарт в професионалната грижа за коса

В нови три "златни" опаковки, като подарък от Лятото, този юли при нас пристигнаха новите попълнения в обновената серия за изтощена коса на L'Oréal Professionnel - Absolut Repair Gold от Serie Expert.

Hair преди 4 години

Държим в ръце иновативна, богата, много качествена грижа, истински златен стандарт в професионалната грижа за коса, която да превърне справянето с  изтощената и уморена коса, в същинска детска игра. Звучи невероятно? Повярвайте! Сухите краища, накъсването по дължината на косъма - всичко това е следствие от стреса, който причиняваме на косите си - и третирайки ги, и подлагайки самите себе си на стресови ситуации (да, и стресът се отразява). В този смисъл Absolut Repair Gold е спасителният пояс в средата на лятото, който ни измъква от "мъртвото течение", от животозастрашаващия водовъртеж на изтощената коса. 



За да можете да прокарвате пръсти свободно през косите си още след първите няколко нанасяния, започваме поред със стъпките:

Обновената серия за много изтощена коса Absolut Repair Gold е с иновативна формула, която изглажда и възстановява косата по повърхността, без намек за утежняване. Иновацията се базира на екстракти от златна киноа и пшеничен протеин.

Серията включва шампоан, две маски, термокрем и спрей 10-В-1, грижа, която моментално прави косата мека и блестяща. Харесваме много самата текстура на продуктите - в обновената серия за първи път присъства златна маска с блестящи частици, които дават усещане за заслужен лукс. Ароматът също привлича - богат, чувствен, слънчев, сякаш продуктите са попили от слънчевите лъчи, за да може, когато косите ни ги докоснат, да заухаят на лято.

За възстановяване на изтощената коса, която може да се увреди от безкрайно много фактори и която е  проблем за много от нас,  L'Oréal Professionnel представя новите си продукти за професионална грижа, сред които ние имаме три абсолютни фаворита:

Шампоанът Absolut Repair Gold, формула със ЗЛАТНА КИНОА + ПШЕНИЧЕН ПРОТЕИН, моментално почиства и възстановява косата, като я оставя мека и с невероятен блясък. Формулата прави косата лека, без да я утежнява.

Перлата в ЗЛАТНАТА корона - Маската със златна гелообразна текстура и съставки за усъвършенстване на косата по повърхността, които не утежняват.  Златните частици се отмиват, но остават дълготрайни ефекти - обем, мекота, блясък. Маската се нанася стандартно - на измита и леко подсушена с кърпа коса. И една малка тайна - ще осигурим още по-интензивна грижа на косата, като усукваме всеки кичур след нанасяне. Оставяме да действа 3 до 5 минути и изплакване. Ползваме 1 или 2 пъти седмично.

И любимецът на екипа ни: МНОГОФУНКЦИОНАЛНИЯТ СПРЕЙ 10-В-1 за мигновено разкрасяване на косата.

Без изплакване, той в секунда време преобразява косата и я предпазва от увреждане при изсушаване със сешоар. Във формулата са заложени 10 /десет!/ действия за грижа, оформяне и защита на косата. Сред първите сме, които изпробват продукта и неговите резултати. Заключенията – той подхранва, изглажда, намалява накъсването, дава мекота. По отношение на оформянето на косата -– улеснява разресването и има анти-фриз ефект. И още - защитава от увреждане при използването на топлинни уреди и от вредното въздействие на околната среда. Нанасяме често, когато си поискаме, на измита влажна коса, преди оформяне, или когато имаме нужда от свеж/дълготраен аромат по косите си. Грижата е без изплакване, след нея оформяме както обикновено. Ефектът на продукта при желание да изправим косата е фантастичен.

Към новата златна гама на експертите от L'Oréal Professionnel, принадлежат и не по-малко чудесните продукти:

Балсамът Absolut Repair Gold, с богата и плътна текстура, който моментално изглажда косата, оставя я мека и с невероятен блясък. Интензивната грижа, която не утежнява, се нанася равномерно на измита и подсушена с кърпа коса. Има моментално действие, като остава само да разрешим и после да изплакнем.



Маската за мигновен ефект, също плътна и кремообразна, перфектно повлияваща повърхността на косъма. Много подходяща за плътна коса, върху която нанасяме за 3 до 5 минути, след като е измита и леко подсушена. Ползваме 1 до 2 пъти седмично.

Кремът за изсушаване, също базиран на активните съставки - златна киноа и пшеничен протеин, който предпазва косата от увреждане и накъсване при топлинна обработка до 230°C. Косата е мека, блестяща и лесна за оформяне. Нанася се на измита, влажна коса, преди оформяне. Без изплакване.

Някои от продуктите Absolut Repair вече познаваме и имат доказан изпробван ефект, но други са напълно нови – като златната маска, термокрема и спрея 10-В-1.

Вече имаме удоволствието да препоръчаме и тях. Набавяме продуктите, които сме избрали за косата си, според собствените ни желания, но и след диагностика в салон L'Oréal Professionnel, където получаваме експертен съвет за най-добрата грижа за нашата коса.


Серията Absolut Repair ще откриете във фризьорските салони L'Oréal Professionnel: bit.ly/LPsalonsBGR 

More Hair