Следва

Ще пия светлина... Aнанас, Манго и свежест

Ще пия светлина... Чия, Фурми и Сладост

Приветстваме ви в клуба на анонимните sugarcraver-и

Health преди 4 години

Вкусът на "нещо сладко" е не просто желание на организма, а същинско възнаграждение за сетивата. И все пак, колкото и да сме заслужили, няма как да допуснем да се превърнем в лелята на Матилда, която, защото е много "послушна", си хапва сладко-сладко по цяла шоколадова торта - не парче! - следобед.

Шоколадът, като истински добри момичета, ние заменяме със западноазиатския му еквивалент - плода на финиковата палма - фурмите.





Разбира се, не чакаме само на фурмите, за да ни заситят, комбинираме ги с чия и мляко, които, под формата на опресняващата съзнания и мисли напитка Activia Чия и Фурми, приемаме и сутрин, и обед, и вечер... и всеки път, когато сме в движение, налага се да хапнем на крак и да продължим със задачите за деня. Формулата със съдържание на 4 милиарда пробиотични бактерии Bifidus ActiRegularis си върши работата просто чудесно, факт.

Гладът е овладян, жаждата утолена, всички са доволни!



Ще пия светлина... Малина, Нар и лято


Ще пия светлина... Киви, Круша и море

Ще пия светлина... Ягода, Киви и Голямото синьо

 

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.